Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hibáztatják sokan a 3.felet megcsalásnál?
Figyelt kérdés
Sokan próbálják úgymond a párjukat is áldozatnak beállítani, hogycsak ellettek csábítva és társai.. ez valami önvédelem? Általában ha nem épp azzal csal meg akiről tudsz, akkor megtette volna mással.2021. okt. 24. 14:00
1/6 anonim válasza:
Nem feltétlen igaz ez.Egy hosszútávú kapcsolatban elkerülhetetlenek a hullámvölgyek.Ilyenkor ha kellő képpen kitartóan ajánlkozik, tukmálja magát egy harmadik fél, akkor könnyebb elcsábítani a kiszemeltet.Nem azt mondom, hogy nem a megcsaló a hibás, csak lássuk be ilyenkor a harmadik fél sem becsületes.Sőt, megkockáztatom ha nem lenne a csábítgató harmadik fél, akkor sokszor simán túllendülne a pár a hullámvölgyön.
Persze ha valaki kapcsolat mellett kifejezetten magától, aktívan keres szeretőt és még titkolja is a kapcsolatát, az teljesen más tészta.
2/6 anonim válasza:
Szerintem is a legnagyobb hibás megcsalásnál a megcsaló fél, én sem értem, amikor még őt védik. De. Akivel megcsalta az adott fél, az sem ártatlan. Szerintem az is elítélendő, és hibás, nem olyan szinten, de attól még az.
3/6 anonim válasza:
A megcsaló fél a hibás. Van amikor a 3. Fél nem is tudja vagy később tudja meg, hogy a szerelme házas….
4/6 anonim válasza:
Mert sokkal könnyebb, mint beismerni azt hogy a, nem kellettem a páromnak b, gerinctelen voltam. Egyszerűbb a harmadikra hárítani. Aki nem akar félremenni, az nem fog, akárhogyan kelletheti neki magát valaki.
5/6 anonim válasza:
Valakit megcsalnak( legyen úgy nő mint férfi) akkor annak elő jelei voltak. Ebben az esetben nem figyelt fel a másik fél. Jobb a saját hibáit másra 3.félre kenni mintsem elgondolkozni rajta mit is csináltam rosszul.
6/6 anonim válasza:
Van két ember, aki elvileg el van egymással. Erre befigyel egy harmadik. Talán azért nem szeretik, belexarik abba, hogy a két fél hamarabb ismerte, szerette egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!