Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40+ férfiak! Miért kerestek házasságon kívüli kapcsolatot? Mi nem működik otthon?
Lehet, hogy én vagyok a fehér holló itt, de én még tíz év után is ugyanúgy kívánom a feleségem, pár plusz kiló és két gyerek után is.
De nagyon eltávolodtunk egymástól szexuálisan.
Neki elég két-három havonta egy gyors menet, nekem nagyon nem (heti 2 - 3 is kevés)!
A minőségről ne is beszéljünk...
A házasságunk sem a legjobb, folyton zsörtölődik velem, semmi sem jó, gyanítom egyáltalán nem is szeret már.
A gyerekek kicsik, nem tudok válni, és ötvenhez közel talán már nem is érdemes.
Mit tehetek megoldom magamnak...aztán ha nagyon eldurvul a helyzet, és nagyobbak lesznek a gyerekek, lépek.
#26 Köszi. Sajnos, vannak olyan helyzetek amiből az adott időszakban jól kijönni nem lehet. De akkor legalább ne csináljunk még nagyobb bajt!
Ez is ilyen most, de én úgy gondolom, hogy mindennek van valami értelme, mindenből lehet tanulni, és a jövő sosincs kőtáblára vésve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!