Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 40+ férfiak! Miért kerestek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40+ férfiak! Miért kerestek házasságon kívüli kapcsolatot? Mi nem működik otthon?

Figyelt kérdés

2021. okt. 14. 19:46
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Nem a 19-es vagyok. Szerintem az újdonság varázsa, az izgalom hiánya.
2021. okt. 15. 12:57
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
Akkor csak az újdonság varázsa és az izgalom. de igazából az általad felvázolt ideális állapot ritka.
2021. okt. 15. 13:45
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
A masikkal is elmulik az ujdonsag ezt minden 40 es rég tudja már.
2021. okt. 15. 16:26
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
#18 ír,az van inkább,na és nulla szex kb.
2021. okt. 15. 17:49
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy én vagyok a fehér holló itt, de én még tíz év után is ugyanúgy kívánom a feleségem, pár plusz kiló és két gyerek után is.

De nagyon eltávolodtunk egymástól szexuálisan.

Neki elég két-három havonta egy gyors menet, nekem nagyon nem (heti 2 - 3 is kevés)!

A minőségről ne is beszéljünk...

A házasságunk sem a legjobb, folyton zsörtölődik velem, semmi sem jó, gyanítom egyáltalán nem is szeret már.

A gyerekek kicsik, nem tudok válni, és ötvenhez közel talán már nem is érdemes.

Mit tehetek megoldom magamnak...aztán ha nagyon eldurvul a helyzet, és nagyobbak lesznek a gyerekek, lépek.

2021. okt. 16. 10:23
 26/37 anonim ***** válasza:
88%
Hát igen #25 boldogtalanság,örlődés,megoldás keresés,falakba ütközés. De pozitívum,hogy nem adod fel,hogy egyszer változtatni akarsz!
2021. okt. 16. 10:33
 27/37 anonim ***** válasza:
93%

#26 Köszi. Sajnos, vannak olyan helyzetek amiből az adott időszakban jól kijönni nem lehet. De akkor legalább ne csináljunk még nagyobb bajt!

Ez is ilyen most, de én úgy gondolom, hogy mindennek van valami értelme, mindenből lehet tanulni, és a jövő sosincs kőtáblára vésve.

2021. okt. 16. 10:52
 28/37 A kérdező kommentje:
A kérdést azért írtam ki, mert most csöppent én egy ilyen helyzetbe és nagyon nehéz dönteni. Főleg harmadik félként. Nekem a becsületem nem nagyon engedi a dolgokat. Szeretném érteni a helyzetet és nem belemenni olyasmibe amit később megbánnék.
2021. okt. 16. 11:21
 29/37 anonim ***** válasza:
86%
25: Hogy tudod kivanni ha orokke zsortolodik ?
2021. okt. 16. 11:59
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
#29 Hogyan tudom kívánni ha mindig zsörtölődik? Nos, emiatt én is egyre kevésbé kívánom, de mit csináljak férfia vagyok, ő pedig egy vonzó nő, és én még szeretem is. Ennyi...
2021. okt. 18. 09:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!