Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Télen nagyobb nyugi van?
Figyelt kérdés
úgy értem kevesebb a kísértés, mint nyáron? több a vastag ruha, kevesebb a dekoltázs és a csupasz lábszár... könnyebb féken tartanotok magatokat, h. ne kúrjatok félre?2021. okt. 14. 00:08
1/7 anonim válasza:
Aki félre akar dugni az nem azért teszi mert sok rövid szoknyás nőt lát az utcán. A félrelépéshez két dolog kell: szándék és lehetőség. Aki nem akar félrekúrni az megnézi a csinos nőket (mert férfiből vagyunk ugyebár), de nem akarja megdugni őket. Aki meg félre akar kúrni annak tökmindegy tél vagy nyár, csak a lehetőségre vár.
2/7 anonim válasza:
Melletted akkor is flere kurnek ha egy erdoben setalnek egyedul :))
3/7 anonim válasza:
Nekem röntgenszemem van, a kabát alá is belátok, szóval nem, télen se kisebb a veszély. Rettegj!
4/7 anonim válasza:
Kérdező, nem a látvány miatt kúrnak félre, hanem mert ilyen a jellemük. Évszaktól független a dolog.
5/7 anonim válasza:
Nyugis, félrekúrásmentes telet kívánok mindenkinek!
(Kissé bolond a kérdező)
6/7 anonim válasza:
Szerintem azért minimálisan igen, mert nem annyiból áll a téma, hogy felhajtom a szoknyát, lerántom a shortot...
Persze ez főleg a szabadtéri programokat érinti.. :-D
7/7 anonim válasza:
Nem tudom, engem nyáron sem hoz lázba az, ha valakin minkszoknya van. :D van feleségem, akivel nagyon jó a szex (is), nem ér meg nekem egy ürítést az, hogy elveszítsem. Plusz nem láttam még csak olyat sem, aki megközelítené akár kinézetre, akár agyilag.
Mindenesetre van ám a kúrásnak más szinonimája is, ami kevésbé hangzik alpárian egy nő vagy akár egy férfi szájából (már ha nő vagy persze).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!