Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tarthatott valamitől?
ha egy férfi nehezen akarta megadni a mobilszámát, az jelentheti azt, hogy tart attól, akkor hívom fel, amikor épp a felesége is ott van?
végül megadta, de nem hívtam fel, rossz érzésem volt ezzel kapcsolatban.
mindenképp arra akart rávenni, hogy inkább facebookon-on beszéljünk, csetelve, és hogy akármikor elérhetem.
mi tényleg csak beszélgettünk, de elég sokat foglalkozott velem hónapokig, tehát nem kizárt, h. akart volna vmit.
Független vagyok, egyedül élek.
Mégsem osztogatom a telefonszámom mint a szórólapot. Nem akarom hogy hívogassanak, zavarjanak. Amikor van időm meg kedvem akkor beszélünk ha a másiknak is jó. De hogy random hívogasson valaki azt köszi nem.
ne feledd, h. mi nagyon jóban vagyunk, bensőséges a kapcsolat, és fenn is akarja tartani, ezért mondta, hogy inkább közösségi oldalon, és ott bármikor, bármennyit.
de fel is hívhatom... itt vmi más van a háttérben, zavarba jött ettől.
Felesége van?
Hát ez cumi, de igazából megválaszoltad a saját kérdésed
igen, én is erre gondoltam.
face-n neki veszélytelenebb, ott törölni is szokott üzeneteket, ha olyat ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!