Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tarthatott valamitől?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tarthatott valamitől?

Figyelt kérdés

ha egy férfi nehezen akarta megadni a mobilszámát, az jelentheti azt, hogy tart attól, akkor hívom fel, amikor épp a felesége is ott van?

végül megadta, de nem hívtam fel, rossz érzésem volt ezzel kapcsolatban.

mindenképp arra akart rávenni, hogy inkább facebookon-on beszéljünk, csetelve, és hogy akármikor elérhetem.

mi tényleg csak beszélgettünk, de elég sokat foglalkozott velem hónapokig, tehát nem kizárt, h. akart volna vmit.

2021. okt. 13. 14:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%

Független vagyok, egyedül élek.

Mégsem osztogatom a telefonszámom mint a szórólapot. Nem akarom hogy hívogassanak, zavarjanak. Amikor van időm meg kedvem akkor beszélünk ha a másiknak is jó. De hogy random hívogasson valaki azt köszi nem.

2021. okt. 13. 14:17
 2/13 A kérdező kommentje:

ne feledd, h. mi nagyon jóban vagyunk, bensőséges a kapcsolat, és fenn is akarja tartani, ezért mondta, hogy inkább közösségi oldalon, és ott bármikor, bármennyit.

de fel is hívhatom... itt vmi más van a háttérben, zavarba jött ettől.

2021. okt. 13. 14:21
 3/13 anonim ***** válasza:
76%
Én személy szerint utálok telefonon beszélni. A chat teljesen oké, bármikor. Csak hívást ne :D
2021. okt. 13. 14:26
 4/13 A kérdező kommentje:
régebben telefonon is beszéltünk, másik számon, akkor nem jelezte, h. neki ez nem jó, csak most.
2021. okt. 13. 14:28
 5/13 A kérdező kommentje:
lépjetek már túl azon, h. nem szeret telózni, nem erről van szó...
2021. okt. 13. 14:28
 6/13 anonim ***** válasza:
83%
#5 B+, honnan tudjuk, ha csak utólag szórod az infót?
2021. okt. 13. 14:30
 7/13 anonim ***** válasza:
92%

Felesége van?

Hát ez cumi, de igazából megválaszoltad a saját kérdésed

2021. okt. 13. 14:43
 8/13 anonim ***** válasza:
87%
Ha nős, ez nyilván gond!
2021. okt. 13. 14:47
 9/13 A kérdező kommentje:

igen, én is erre gondoltam.

face-n neki veszélytelenebb, ott törölni is szokott üzeneteket, ha olyat ír.

2021. okt. 13. 14:59
 10/13 anonim ***** válasza:
91%
Egy telefonhivas kompromittalhato. Egy chat, amit neha megnez es torolget az biztonsagos. Valakije biztos van, mert minden mas esetben akarki is felhivhatja, egy ugyintezo, valami reklamakarmi stb. Azok nem zavarjak, csak te? Csak unatkozik, amikor veled foglalkozik. Kenyelemes neki, hogy keznel vagy, de ennyi. Ne lass bele tobbet, mert atvered sajat magad.
2021. okt. 13. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!