Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem naivak azok, akik azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem naivak azok, akik azt hiszik, őket soha nem csalhatják meg?

Figyelt kérdés
2021. okt. 8. 12:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
50%

Akinek nincs kapcsolata és nem is tervezi azt tuti biztos nem csalják meg. 😄

Akinek van kapcsolata és erős a kapcsolata, kiegyensulyozott és harmonikus azt hidd el nem fogják megcsalni.

Nincs olyan hogy elveszi az egyik a másiktól a párját mert az nem is volt szerelem akkor. Az ilyen elképzelés óvodás kisgyerek szint. Ott gyakran szokta egyik kisgyerek elcsaklizni a masiktol a "szerelmét". 😄

Szóval aki csal az nem szerelmes.

2021. okt. 8. 15:06
 12/19 anonim ***** válasza:
19%
10-es jól írja.
2021. okt. 8. 15:06
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Más azt hinni, hogy sosem csalhatnak meg, és megint más megbízni a párodban, hogy nem csal meg. Utóbbi nélkül nem lehet párkapcsolatot működtetni.
2021. okt. 8. 15:34
 14/19 anonim ***** válasza:
51%
Engem 100% hogy nem csalnak meg, mert meg van engedve a félre dugás és nem jár érte lefejezés és óriási hiszti. 😃
2021. okt. 8. 16:46
 15/19 anonim ***** válasza:
Van, aki igen, van, aki nem. Te ismered a másikat, hogy mennyire szavahihető.
2021. okt. 8. 18:03
 16/19 Senior Séf ***** válasza:
35%
Aki azt hiszi, hogy őt nem csalják meg, az nyilván megtett mindent azért, hogy joggal hihesse ezt. Nyilván nem a telefonját buzerálja, amikor együtt van a párjával, hanem őrá figyel. Nyilván napi szinten ápolja a kapcsolatot, és igyekszek életben tartani a párja szerelmét. Nyilván tudja, hogy a párjának hűsége nem tulajdonság, hanem állapot, amit neki magának kell fenntartania, ahogyan az ő hűségét a párja tartja a kezében. Vagy csak idealista fiatal, aki még hisz az örök szerelemben.
2021. okt. 10. 11:15
 17/19 anonim ***** válasza:

# 11-es, az én exem szanaszét csalt anno, de fiatalság, bolondság, a saját káromon megtanultam a leckét, mire szétmentünk. Viszont a mai napig biztos vagyok benne, hogy neki én voltam a nagy Ő. Ő is elmondta többször is, és azóta is azt érzem, ha véletlen beszélünk, hogy nem múltak el teljesen még most sem az érzelmei, pedig felesége van.

Csak ő olyan típusú pasi, hogy ha minden tökéletes, neki akkor is kell egy újabb strigula. Meg van az ellenkezője, aki ha minden szar is tartja magát az elveihez és sosem fog megcsalni.

2021. okt. 10. 14:15
 18/19 Travis83 válasza:
Aki félredug, az nem kapja meg a párjától az ágyban azt, amire szüksége van, vagy nem elégszer. Az ilyen kapcsolatot pedig vagy hagyni kell, vagy leülni és szépen megbeszélni. A félrelépés nem megoldás.
2021. okt. 11. 21:52
 19/19 anonim ***** válasza:
73%
Aki félredug, amikor jó, annak kell a friss préda, a vadászat, az új hódítás izgalma.
2021. okt. 22. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!