Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem naivak azok, akik azt hiszik, őket soha nem csalhatják meg?
Akinek nincs kapcsolata és nem is tervezi azt tuti biztos nem csalják meg. 😄
Akinek van kapcsolata és erős a kapcsolata, kiegyensulyozott és harmonikus azt hidd el nem fogják megcsalni.
Nincs olyan hogy elveszi az egyik a másiktól a párját mert az nem is volt szerelem akkor. Az ilyen elképzelés óvodás kisgyerek szint. Ott gyakran szokta egyik kisgyerek elcsaklizni a masiktol a "szerelmét". 😄
Szóval aki csal az nem szerelmes.
# 11-es, az én exem szanaszét csalt anno, de fiatalság, bolondság, a saját káromon megtanultam a leckét, mire szétmentünk. Viszont a mai napig biztos vagyok benne, hogy neki én voltam a nagy Ő. Ő is elmondta többször is, és azóta is azt érzem, ha véletlen beszélünk, hogy nem múltak el teljesen még most sem az érzelmei, pedig felesége van.
Csak ő olyan típusú pasi, hogy ha minden tökéletes, neki akkor is kell egy újabb strigula. Meg van az ellenkezője, aki ha minden szar is tartja magát az elveihez és sosem fog megcsalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!