Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem naivak azok, akik azt hiszik, őket soha nem csalhatják
meg?
De. Mivel ezt csak a partner tudja biztosan. (Nem látsz bele a fejébe..)
2021. okt. 8. 12:57
Nem.
Én hű vagyok ergo aki azt hiszi soha nem csalom meg, az jol is hiszi.
2021. okt. 8. 12:58
De, de néha jobb ha eldöntöd, hogy bizonyos dolgokban inkább jóhiszeműen élsz. Ha megházasodom, lehet elválok, ha összejövök valakivel, lehet megcsal stb. Ha így gondolkodnánk nem lenne értelme csinálni semmit. Én személy szerint nyitva tartom a szemem, de attól még maximális bizalmat adok a férjemnek, ha bármi zavar azt megbeszélem vele.
2021. okt. 8. 13:02
Lehet, hogy megcsal. Minden lehet. De egyáltalán nem gondolkozom ilyesmiben, bízom benne teljesen. Nem agyalok olyanon, ami 99,9%, hogy nincs
2021. okt. 8. 13:09
Nekem az a kedvencem, amikor a hülyéje állítja, hogy az ő környezetében senki nem lép félre:D
2021. okt. 8. 13:12
100% garancia sosincs, de emberismeret is létezik a világon
2021. okt. 8. 13:16
Azok is naivak, de a legnaívabb az, aki a 20. megcsalás után is azt hiszi majd a gyerek miatt megváltozik a pasas, mert látott egy leírt mesét.
2021. okt. 8. 13:17
Sokan rossz emberismerők. Van a környezetemben olyan pasas, akire csak rá kell nézni és tudod, hogy hűtlen, mégis van felesége, aki mit sem sejt a félrelépéseiről. Velem ezt nem lehetne megcsinálni, mert én azonnal megérzem az ilyesmit :D Bizalom persze kell, de azért próbáljuk már meg észrevenni a nyilvánvalót.
2021. okt. 8. 13:41
arra is van esely, hogy mesz az utcan es a fejedre esik egy zongora. semmit nem lehet elore megjosolni, de azert van, amire a jozan esz keretein belul keves esely van. azert ha egy jol mukodo, komoly kapcsolatban/hazassagban elsz es ismered a masikat es megbizol benne, akkor majdnem biztosara ki tudod jelenteni, hogy nem fog megcsalni. persze az esely ott van ra, de minimalis es ugyan elmeletileg megtortnehet, de nem ugy eled az eleted, hogy ez egy realis veszely, amitol nap mint nap tartani kene.
tenyleg ennyi erovel barmelyik nap kirughatnak, barmelyik pillanatban hatbaszurhatnak a barataid es kitgadhat a csaladod, eluthet egy auto.. igy nem lehet elni, hogy ezektol rettegsz alaptalanul.
2021. okt. 8. 14:27
Aki engem megcsalna... Az nem is engem csal meg, csak egy illúziót, amit felépített rólam.
2021. okt. 8. 14:58
Kapcsolódó kérdések: