Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előbb utóbb mindenkinél betelik a pohár?
Figyelt kérdés
Szerintetek, aki egyszer elnéz egy viszonyt, mert mondjuk annyira szerelmes vagy nem volt egyértelmű vagy elegendő bizonyíték, az megbocsájt bármennyi viszonyt is2021. szept. 29. 17:56
22/31 anonim válasza:
Tisztelt Kölcsey utódja miért elméletileg kérded mikor benne vagy nyakig.
23/31 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd jobban 18, 21?
2021. szept. 29. 20:42
24/31 anonim válasza:
21: amikor meg tudtam az első megcsalást, szakítottam vele, de aztán megbocsátottam, mert annyit könyörgött, hogy fogadjam vissza és ígergett, hogy elhittem neki, mert szerettem. Ez évekkel ezelőtt volt, azóta már össze házasodtunk, de megcsalt másodjára is, ezt már nem fogom lenyelni, hiába szeretem.
25/31 anonim válasza:
"Szóval, aki egyszer elnézi, mindig elnézi. "
Nem. Ki leszel b.szva.
26/31 A kérdező kommentje:
Eddig nem úgy tűnik
2021. szept. 29. 21:54
28/31 anonim válasza:
vagy ő is megcsal és nem érdekli.
29/31 anonim válasza:
Tessék, itt az ámokfutónk.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..
30/31 anonim válasza:
Nálam 2 év után végleg betelt.És most derülnek ki régi dolgok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!