Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hàzas férfi kacsintgat rám, félre akar lépni?
Nem csak férfiak, nők is vannak akik csalják a férjüket.
Lehet félre lépne, próbálkozott, ennyi. Nem kell foglalkozni vele.
N29
Nyilván, nem általánosítani akartam, csak jelen esetben engem a férfiak érintenek, nem a női megcsalàsok.
De persze, rengeteg ilyen kolléganőm is van.
Akkor lehet, hogy bejössz neki, lehet, hogy nem is akarja megcsalni a feleségét, vannak ilyen emberek, akik szeretnek flörtölni másokkal.
Igazából nem igazán lehet megmondani, mit akar, rajtad múlik, hogy meddig megy el ez a dolog. Egy idő után cask eláll, ha csak elutasítást kap tőled.
de szánalmak az ilyenek
örülök h nem az én apám ilyen vén kujon
Mondjuk a fél év már elég húzós időszak, eddig azt hittem, hogy csak egy kis ideje tart a dolog :D
Ha nagyon zavar, akkor beszélj vele, hogy te tényleg nem akarsz semmit tőle, csak a barátja akarsz lenni, vagy valami ilyesmi, max. ciki lesz a dolog egy ideig.
Ha meg élvezed ezt a kis játékot, akkor hajrá, csak egy bizonyos határnál mindig állj meg, hogy azért tudja, nem komoly a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!