Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Párkapcsolatban/házasságban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban/házasságban elő nők! Fel mernétek vállalni, hogy egyszer elkövetnétek egy megcsalást, az izgalom kedveéért?

Figyelt kérdés

Mondjuk vele egy éjszaka:

[link]

2021. szept. 22. 17:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Attól még ci.
2021. szept. 22. 20:25
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem az, hanem portugál. De ha az lenne sem változtatna semmin. Ezt a kérdést most félig-meddig amolyan poénból tettem fel. De ha komolyan nyilatkoznék Ronaldo-ról, akkor azt mondanám, szerintem remek ember, engem inspirál az életben. Tehát nem fontos a származása.
2021. szept. 22. 20:30
 13/16 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy azt hiszed, hazudok, de 12 év házasság alatt nem álmodoztam más pasikról a férjemen kívül, pedig az utolsó években már nem volt szex. Ő ugyanis álmodozott más nőkről. :-(

Elváltam, nem csaltam meg. A válás után is beletelt pár hónapba, mire randizni kezdtem. Ha nem vagyok szerelmes, nem fog meg egy férfi sem, nem érdekel, hogy néz ki. Nekem Ronaldo nem jön be, de tehettél volna képet bárkiről, ha nem vagyok oda érte nem érdekel, mennyire jól néz ki. Mi nők nem úgy működünk (szerintem) hogy látunk egy jó férfi shegget és a nyálunkat csorgatjuk. Legalábbis én biztos nem.

2021. szept. 22. 20:38
 14/16 anonim ***** válasza:

Felismertem, és úgy írtam, mert nekem egyáltalán nem jön be. Amúgy emberileg se.

De ha azzal az emberrel vagyok, akivel szeretnék(és miért ne azzal lennék), akkor senkivel nem csalnám meg, akármilyen jó pasit mutathatnál.

2021. szept. 22. 21:43
 15/16 anonim ***** válasza:
68%
Ez nem felvállalás kérdése, az embernek vagy van gerince, vagy nincs
2021. szept. 22. 22:09
 16/16 anonim ***** válasza:

Nagyon szep ferfi, de nem mozdit meg bennem semmit.

Nekem a szeretőm a leggyönyörűbb a világon.

2022. jan. 29. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!