Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ŐSZINTÉN, erre mit lépnétek, és miért?
Ugye mindig elő jön itt, hogy az őszinteség a legfontosabb egy kapcsolatban, és itt, a Gyakorin mindenki őszinte, és mindent elmond a párjának...
Mit tennél, ha a párod nyíltan előállna azzal, hogy élete egyik legnagyobb szexuális élményét valósíthatná meg, és az engedélyedet kéri rá? 1, azaz EGY alkalom. Nem kap el semmit. Ingyen van. Senki ismerős nem tudja meg.
Nem, veled nem tudja megvalósítani.
Nagyon fontos lenne tudni, hogy én miért nem adhatom meg neki.
Ha másik férfival akarná, azt mondanám legyen, csak ne tudjak róla konkrétan. És ne legyen rendszer belőle.
Ha normál nő-férfi közötti szex lenne, akkor szintén mondanám ám tegye, de akkor szét is válnának útjaink.
Esetleg egy egyszeri alkalmas erotikus masszázst el tudnék nézni, talán.
"Az őszinteség nem azt jelenti, hogy el is kell fogadni bármit, amit "őszintén" elénk tárnak"
Ezt nem fogják fel sokan. Azt hiszik, ha őszinték, minden mehet.
24.-re.
1X évig az voltam! :) Állatgyógyszer, fegyver, óra.
Ilyenkor nekem is jár egy ingyen kör megbocsátás, igaz? Vagy az már nem olyan jó érzés?
Aki engem választ társának, az ismeri a kapcsolathoz való hozzáállásomat is, és elfogadja azt. Ha a szexben kevés vagyok, de minden másra megfelelek, akkor szinte majdnem engem keresett, de mégsem illünk össze igazán. Nem állnék az útjába, én nem hisztiznék, hanem megmondanám ilyen kérésre, hogy menjen, tegye, érezze jól magát, de engem utána ne keressen. Nem vagyok parkoló pályára való. Persze, ott van a pasik meg a vadászösztön duma, de aki elvárja tőlem, hogy uralkodjak magamon és ne kamatyoljak más pasikkal, az is bírjon a saját ösztöneivel és ne alázzon meg egy alkalommal sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!