Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » ŐSZINTÉN, erre mit lépnétek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

ŐSZINTÉN, erre mit lépnétek, és miért?

Figyelt kérdés

Ugye mindig elő jön itt, hogy az őszinteség a legfontosabb egy kapcsolatban, és itt, a Gyakorin mindenki őszinte, és mindent elmond a párjának...

Mit tennél, ha a párod nyíltan előállna azzal, hogy élete egyik legnagyobb szexuális élményét valósíthatná meg, és az engedélyedet kéri rá? 1, azaz EGY alkalom. Nem kap el semmit. Ingyen van. Senki ismerős nem tudja meg.

Nem, veled nem tudja megvalósítani.

2021. szept. 22. 13:41
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
82%
Veled miért nem tudja?
2021. szept. 22. 13:44
 2/29 anonim ***** válasza:
92%
Most itt az lenne a lényeg, hogy mivel előre bejelentette a megcsalást ezért el kell fogadni?
2021. szept. 22. 13:46
 3/29 anonim ***** válasza:
93%
Elengedném. De örökre.
2021. szept. 22. 13:47
 4/29 anonim ***** válasza:
91%
Kivágnám, őszintén
2021. szept. 22. 13:48
 5/29 anonim ***** válasza:
93%

Igen, az őszinteség a legfontosabb. Anélkül nincs semmi, de ha másra vágyunk, akkor miért maradjunk együtt?

Az őszinteség önmagában nem elég.

2021. szept. 22. 13:49
 6/29 anonim ***** válasza:
27%
Ha prűd vagy és azért nem tudja veled megvalósítani amit szeretne ez hosszú távon is probléma lesz.
2021. szept. 22. 13:50
 7/29 anonim ***** válasza:
74%
Bár valószínűleg le leszek pontozva, de a párommal köztünk van egy megállapodás, egy, azaz egyetlenegy alkalomra, amikor "elhajlási engedélyünk" van, ahogy a filmben is hívták. Egyetlen alkalmat megbocsátunk egymásnak, főleg, ha olyan dolog, amit egymással nem tudnánk megtenni (mindkettőnknek vannak korlátaink a szexben). Egy feltétele van csak, szólni egymásnak, ha ezt tervezzük. Még egyikünk sem lépett semmi ilyet, nem is tervezzük tudatosan. Szóval én túllépnék azon az egy alkalmon.
2021. szept. 22. 13:50
 8/29 anonim ***** válasza:
89%

Én mindig tisztázom a párkapcsolat előtt, hogy mit keresek, egy párt egy életre. Akivel összejövök, és már egy jó ideje együtt vagyok, azzal összeillünk, közösek a vágyaink, céljaink, felfogásunk, világnézetünk. Ha mégis egy nap ilyennel állna elém, akkor az azt jelentené, hogy mégsem illünk össze, korlátozni nem akarom, csinálja, csak előtte szakítsunk. Mert nem tudom elképzelni, hogy ez nem hatna ki az egész életemre, én ilyen vagyok.

Itt olyanra gondolok, hogy más férfival bújik össze. Talán van kivétel, ha ki akarna próbálni nővel valamit, de nem tudom... mert ugye megbeszéltük az elején ki mire vágyik, ezt is kapom visszajelzésül, hogy én maximálisan ki tudom elégíteni. Ha már nem vagyok elég neki, mehet máshova, de ott szerintem eltörik valami, amit nem lehet összeforrasztani többé.

2021. szept. 22. 13:52
 9/29 anonim ***** válasza:
91%
Persze, őszinteség, mi...? Ez nem őszinteség, ez hazugság, ugyanis dehogy csak egy alkalom. Több is lenne az, hiszen láthatóan másra vágyik, nem szeret téged.
2021. szept. 22. 13:53
 10/29 anonim ***** válasza:
90%
Mit lépnék? Kalap, kabát
2021. szept. 22. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!