Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Akiknek voltak már, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek voltak már, vagy vannak szeretőik, azok melyik megyékből voltak?

Figyelt kérdés

Nekem Nógrád és Zala megyét kivéve mindegyik megyéből volt legalább egy kapcsolatom. 40+F

És neked?

Kort és nemet írjatok!

2021. szept. 18. 22:05
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
33%

Tééényleg? 😂😂😂😂😂

Igazad van, lépj le, mielőtt rommá égsz! Én sokszor elmondtam már sok embernek, én biztos vagyok abban amit állítok, ha ők is bizonyítsák. Én be tudom bizonyítani, ők nem. Miért? Mert az életem valós. A szájhősök meg nyugodtan találkozhatnak velem, nekem annyit megér hogy lássam az arcukat. Persze ezt senki sem meri bevállalni.

A gyk-s pampogás, az hogy itt mindenki hulyének, mama hotelesnek nézi a másikat, nekem nem mérce.

Eleve, a 90% stilisztikája, mondanivalója, szint alatti. Higy te ilyen emberek között szocializálódtál nem az én bajom.

Ha már nők... Nekem kb. 25 volt életemben. Karcsú, formás, csinos volt az összes. A feleségem sem kivétel. Nálam ez volt a szint. Megtehettem? Meg, mert férfiba én us hoztam ugyanezt. Mi az extra? Hát az kedves barátom, hogy bennem mindig meg volt a kraft, tanultam, dolgoztam, tettem az életemért a mai napig is. Sosem volt gond az ismerkedés, a kommunikáció.

A hozzád hasonló egyszavas, legjobb esetben tőmondatos emberek sosem voltak tényezők nálam. Hogy most itt meg próbálod a szellemi fölényt kivívni azzal hogy lenézel, lesajnálsz, csak filléres húzás. Negteheted, rám nézve súlytalan.

Én nem az vagyok hogy hurrá, puncihoz jutottam, nem számít csak legyen. Egyébként örülj neki, nem vadászom le a hozzád valókat.

2021. szept. 20. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!