Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen elofordult masnal is? Ha igen, hogyan?
Adoty egy hazaspar gyerekekkel. Tobb mint 10 eve egyutt vannak, mire egyszer kiderul, hogy a ferj megcsalta a feleseget, meg regebben.
Ezek utan megbeszelik a dolgokat es elnek tovabb boldogan.
Ennek mar 8 eve.
Nem rolam van szo, hanem egy ismerosomekrol, de nehany napja tudtam meg ezt. Eddig nem is gondoltam, hogy tortent ilyen koztuk, mert semmi nem latszott rajtuk, szeretik egymast es boldogan elnek egyutt.
Massal is tortent ilyen? Ha igen, akkor hogy tudtatok ennyire jol rendezni a helyzetet?
Rengeteg olyan esetet tudok, ahol félreléptek.
Én úgy vagyok vele, hogy mondjuk egy 10 év után, ha a másik közli, hogy mással is szexelne egyszer, azt mondanám, hogy oké. Érthető, hogy 10 év után újdonságra vágyik az ember. De, ha a hátam mögött csinálná, azonnal kidobnám.
Koszonom a valaszokat mindenkinek.
Tovabbra is erdekel, ugyhogy ha valakinek meg van gondolata ne tartsa magaban! Akar olyanok velemenyere is kivancsi lennek, akik egy ilyen par akar megcsalo, akar megcsalt tagjai.
Te egyébként mit gondolsz a történetről?
Én fiatalabb koromban léptem félre. Akkor még csak egy lánnyal voltam és nem akartam teljesen tapasztalatlan lenni mellette, ha esetleg később szakítanánk, ne szívjak. Jól döntöttem. Ettől függetlenül, még abba a lányba voltam szerelmes, akivel voltam.
A kerdesben nem emlitettem azt hiszem, de a tortenetben mar egyszer meg volt kerdezve a ferjtol, hogy csaltal mar meg? De tagadta. Csak orakkal kesobb, mikor ujra mrg lett tole kerdezve, akkor vallotta be. Nalam mar itt elszakadna a cerna, mert nem birom elviselni ha a szemembe hazudnak.
En ha kiderulne az eppen aktualis paromrol, hogy megcsalt biztosan kidobnam, nem nagyon erdekelne, hogy: ,,jaj csak egy alkalom volt” meg hogy: ,,jaj de nem jelentett semmit” mert lehet, hogy igy van, de en nem lennek kepes benne megbizni ezek utan. Nem tudnek ugy ranezni mint azelott es nem birnek egy hazban elni vele.
Ettol fuggetlenul nagyon orulok, hogy ok tudtak rendezni a dolgokat, de en biztos nem tudnam elfogadni ezek utan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!