Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bírjam ki hogy megcsalt a barátnőm?
Figyelt kérdés
Borzasztó érzés ez, egy senkinek érzem magam, sokszor sírok, mert nagy csalódást okozott, nagyon szerettem őt. Ezek szerint ő nem is szeretett engem:(((
Még hogy a lányok érzelmesebbek a fiúknál...ilyenkor hol vannak a lányok érzelmei?
Ő már rég elfelejtett engem én meg csak sírok. Miatt szerintem sosem fogok tudni megbízni egy lányba sem már:(
2021. szept. 18. 00:11
31/33 anonim válasza:
#30: Kíváncsi leszek, hogy milyen pontozást kapsz.
A nőknél mit látsz, mennyien lépnek félre?
32/33 anonim válasza:
Szedd össze magad.
Ennyit érnek a nők látod. Innentől aljasan csak szexre. Én ezt csinálom 10 éve, működik. Sok szívet összetörtem de kit érdekel?! Csináld te is ezt jólleszel!
33/33 anonim válasza:
az biztos, hogy mióta nem vagyok már jófej, jobban tapadnak a másik nem képviselői.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!