Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy bírjam ki hogy megcsalt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bírjam ki hogy megcsalt a barátnőm?

Figyelt kérdés

Borzasztó érzés ez, egy senkinek érzem magam, sokszor sírok, mert nagy csalódást okozott, nagyon szerettem őt. Ezek szerint ő nem is szeretett engem:(((

Még hogy a lányok érzelmesebbek a fiúknál...ilyenkor hol vannak a lányok érzelmei?

Ő már rég elfelejtett engem én meg csak sírok. Miatt szerintem sosem fogok tudni megbízni egy lányba sem már:(

2021. szept. 18. 00:11
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
18%

Dolgozd fel, tanulj a helyzetből. Nőben többet sose bízz be és te is húzd be szexre, akit csak lehet akkor is, ha foglalt vagy.

Azt a mesét meg felejtsd el, hogy a nők érzelmesebbek lennének a férfiaknál. Jó pár éve nem igaz már.

2021. szept. 18. 00:15
 2/33 anonim ***** válasza:
93%
Na igen, egyszer én is így jártam, az idő segített sajnos csak. De azóta nem is alakulnak ki komoly érzelmeim senki iránt.
2021. szept. 18. 00:19
 3/33 anonim ***** válasza:
92%

Figyelj. Nagyon sajnálom. Borzasztó érzés, én is sírtam egy-kétszer, szomorú voltam és dühös, és szintén azt gondoltam nem tudok bízni már egy lányban sem.

De el kell hinned hogy nem minden lány ilyen, ne hallgass az #1-re.

Két pozitívumot még ebben a szar dologban is lehet találni:

1. Miután feldolgoztad ezt, erősebb leszel lelkileg

2. Mostmár át tudod érezni más hasonló helyzetét, így tudsz akár segíteni neki.

A tanácsom hogy próbálj meg minél hamarabb ismerkedni, mert ha nem találsz mást, akkor folyton rá fogsz gondolni akárhányszor a szexualitással találkozol a mindennapi életedben.

Kitartás!

2021. szept. 18. 00:29
 4/33 anonim ***** válasza:
17%

"De el kell hinned hogy nem minden lány ilyen, ne hallgass az #1-re."

Miért kéne elhinnie a hazugságod? A környezetemben egy hűséges nő sincs. Tényleg. Egy sem. Több korosztályról, több társadalmi rétegről van szó. Egyszerűen most egy nő akkor lép félre, amikor csak akar és ezzel a lehetőséggel élnek is. Talán 1000-ből, ha 1 nem teszi meg, de nehogy már erre alapozzon szegény kérdező, hogy aztán újra meg újra megszívja és évek múlva sajnálja, hogy ő miket hagyott ki...

2021. szept. 18. 00:36
 5/33 anonim ***** válasza:
19%
Mindig a nők miatt ér minket sokkal nagyobb stressz mint őkrt, nem véletlenül élnek tovább a nők.
2021. szept. 18. 00:40
 6/33 anonim ***** válasza:
93%

Hát az én környezetemben meg igenis a legtöbben hűségesek, és nem azért mert az a fajta társaságba tartozom, akik örülnek ha végre egy párt találnak maguknak.

2021. szept. 18. 00:42
 7/33 anonim ***** válasza:
9%

#6: Ó, nyugi. Az én környezetemben is vannak páran nők, akik ezt lazán kijelentik. Igazából csak annyi a helyzet, hogy annyira felszínesen ismerik a környezetüket, hogy ezt el is hiszik.

A te véleményed is érdekes. A te környezetedben a többség hűséges? Hááát, minden statisztika azt hozta ki jó ideje, hogy az emberek több, mint fele félrelép... Egyszerűen te ezt szebbnek akarod látni és szebbnek is fogod.

2021. szept. 18. 00:45
 8/33 anonim ***** válasza:
97%
Figyelj most ez nyilván nagyon fáj és még fog is sokáig. Klisé de csak az idő segít. Viszont ne büntesd magad azzal, hogy érzelmileg bezárkózol. Dolgozz azon, hogy legközelebb körültekintőbben válassz párt, ismerd ki jobban az illetőt, mielőtt belemész komolyba. Persze lehet meg fognak bántani a jövőben is, de ez sosem a te hibád. A megcsalások nagyon ritkán történnek azért, mert veled valami fond van. A másik jellemhibája, mentális problémái miatt vannak ezek általában. Örülj neki, hogy még most kiderült milyen ember és nem 10-20 év és gyerekek után mutatja ki a foga fehérjét. Erősödj meg, dolgozz magadon, érzelmileg is fejleszd magad (hogy ne járj úgy, mint az első válaszoló) és akkor minden rendben lesz:)
2021. szept. 18. 00:46
 9/33 anonim ***** válasza:
33%

Szedd össze magad. Viselkedj fèrfi módjára ne sirjál mint egy kislàny.

Engem 16 utàn csaltak fél évig.

Szarul esett. Elvàltam, ezután kezdtem élni igazán. Nem is tudtam hogy ennyire jó is lehet egy nővel.

Állj fel a padlóról és jöhet a következő nő. Ennèl a ribncnál csak jobb jöhet.

2021. szept. 18. 00:57
 10/33 anonim ***** válasza:
94%

#7!

"Hááát, minden statisztika azt hozta ki jó ideje, hogy az emberek több, mint fele félrelép... "

OK, de rendszeresen vagy megtörtént velük egy kapcsolatban?

Nagyon nem mindegy! Ugyanis alig akad olyan ember, akinek csak 1 kapcsolata van egész életében.

4 hosszabb kapcsolatom volt. Ebből az egyiknek még volt kapcsolata, amikor megismertem és ismerkedett másokkal is. (Tehát már kifelé nézett a kapcsolatából, ami gyakorlatilag egy havi 1-2 alkalmas szexkapcsolat volt.) Amikor már majdnem jártunk, akkor még lefeküd a palijával. Nem volt igazi megcsalás, mert még nem jöttünk össze, de érzelmileg hozzám már közelebb állt.

Egy nő csalt meg, de akkor a kapcsolatunk mélyponton volt és tudtam, hogy tetszik neki valaki. Én mondtam, hogy nyugodtan feküdjenek le. Pár hónappal később persze dobtam.

A másik kettőről viszont biztosan tudom, hogy nem csaltak meg semmilyen formában.

2021. szept. 18. 01:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!