Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Voltatok már szemtanúja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már szemtanúja annak, hogy megcsal titeket a párotok?

Figyelt kérdés
Engem megcsalt a barátnőm és nagyon rosszul esett látnom.
2021. szept. 17. 13:25
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen volt és egy világ dőlt össze bennem.
2021. szept. 17. 13:38
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Kb mint a hidegzuhany. Szar érzés na..
2021. szept. 17. 13:39
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
Haver arra ért haza, nem tudom belőlem mit váltana ki. Lemenne -e a redőny?!
2021. szept. 17. 13:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Fültanúja voltam. Elmondhatatlanul megalázó volt.
2021. szept. 17. 13:54
 5/10 anonim válasza:
90%
ismerős haza szaladt valamiért és a felesége kutya pózban volt mással (nem kamu)
2021. szept. 17. 15:32
 6/10 anonim ***** válasza:
95%

Sajnos igen, soha nem fogom elfelejteni. 25 év telt el azóta.

Néha még most is álmodok róla, ilyenkor mindig felriadok.

2021. szept. 17. 16:28
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Csaltak már meg, de szerencsére nem láttam, csak a levelézésüket olvastam. Az is elég sokkoló volt. Viszont egy haverom látta, mert a csaj megmondta neki, hogy hol fognak dugni, az meg elment megnézni, hogy igaz-e. Igaz volt. Az a gyerek megzakkant egy kicsit.
2021. szept. 17. 16:33
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem láttam konkrétan, csak az üzeneteket. De elég volt ahhoz, hogy össze törjön a szívem. Kocsijából egyébként láttam kiszállni, de mást nem (szerencsére).
2021. szept. 17. 20:27
 9/10 anonim ***** válasza:
90%

Nem volt a párom, csak a nagy szerelmem... Sokáig húzta az agyam.

Tőlem pár méterre ölelgetett egy amúgy férjezett nőt, végignéztem. Azt hitte, nem láttam. Letagadta és belehazudott a szemembe. Azt mondta, én képzeltem be magamnak, mert beteg a fantáziám. Nyilván ő nem az... Ezután még párszor porig alázott. A mai napig undor fog el, ha csak meglátom.

2021. szept. 17. 21:45
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ritka sz@r érzés. Vittem a munkahelyére kaját, nem szóltam neki, meglepetésnek szántam. Hát én lepődtem meg a legjobban... Mondták, hogy hol találom a barátnőmet, benyitottam és épp az asztalon feküdt és dugták (pont az a csávó dugta, akire nagyon sokat panaszkodott, hogy bunkó és utálja). Földre levágtam a kaját, hazamentem és kidobtam a cuccait a lépcsőházba. Persze könyörgött, hogy ne tegyem és félreértés volt az egész...
2021. szept. 20. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!