Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá?
Figyelt kérdés
Hogyan vegyem rá párom, hogy megbocsásson és visszafogadjon? Rossz kislány voltam és megcsaltam és nagyon sajnálom és bánom, de ő azt mondta hogy nem érdekli a bocsánatkérésem.2021. szept. 4. 12:58
1/13 anonim válasza:
mélytorkos búcsúzásképpen. Ebből már nem lesz semmi.
2/13 anonim válasza:
Sehogy. Megmondta, hogy nem érdekli a színházi előadásod. Ezen mit nem értesz?
N
3/13 anonim válasza:
Jól teszi. Most sem az érdekel hogy vele mivan, csak hogy te visszakerülj a biztonságosba.
5/13 A kérdező kommentje:
férivel
2021. szept. 4. 13:12
8/13 anonim válasza:
Na ha ilyen iq bajnok vagy, nem is csodálkozom.
9/13 anonim válasza:
Rossz kislány?:D
Te szerintem a hapi vagy, és várod, hogy alázzák az exedet, aki megcsalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!