Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a feleségem és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a feleségem és azota ezen jár mindem gondolatom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A lány lenyelte... tudom nem nagy dolog de nekem ilyen nem volt soha...és olyan jo volt
2021. szept. 3. 12:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
86%
Az újdonság ereje általában nagy élmény, de ahogy előttem is írták, kérdés, hogy mennyire akarod a folytatást? Mert a kezdeti kaland elég zűrös helyzetet produkál ha a csaj nem csak szexet akar később, hanem komolyabb kapcsolatot, és akkor döntened kell, hogy mész vagy maradsz. Akkor viszont már sokkal nehezebb lesz elengedni. Asszony egyébként full elzárkózik attól, hogy lenyelje, mert simán előfordul, hogy a kedvedért megteszi, még ha korábban ellene is volt.
2021. szept. 3. 14:18
 12/20 anonim ***** válasza:
27%
Tanulj meg együtt élni vele és akkor amit nem tud a feleséged az nem fáj neki. Vagy elmondhatod neki, az egy becsületes út, de rá fog menni a házasságod.
2021. szept. 3. 14:18
 13/20 anonim ***** válasza:
82%

Az én párom 40 évesen, nekem nyelte le először. Látta, hogy el fogok menni és úgy döntött, hogy nekem megteszi. Sosem kértem, de természetesen jól esett.

Ha csak egy jó szopásról van szó, akkor az nem ér annyit, hogy felboríts egy jó házasságot. Tedd el magadban egy szép emléknek és többet ne találkozz a lánnyal. (Ha csak ennyi tortént köztetek, akkor neki nem volt akkora émény, mint neked, tehát nem lesz nehéz lerázni.)

Ha több volt ez és mindketten folytatást akartok, akkor mondd el a feleségednek és váljatok el.

2021. szept. 3. 14:27
 14/20 anonim ***** válasza:
38%
Nekem is eleinte úgy volt vele, hogy ő ugyan nem. De aztán meséltem neki, hogy mekkora élmény volt előtte valakivel, aki lenyelte, és közben nem állt le, én meg hatalmasat élveztem. Na neki se kellett több, igencsak kíváncsi lett, mert legközelett ő is megtette.
2021. szept. 3. 14:38
 15/20 anonim ***** válasza:
73%
Szóval félrekúrtál haver és neked ez benne a legfontosabb, legrelevánsabb hogy közben lenyelte a csaj a cuccost??? Hát nem'tom de én elgondolkoznék komolyan azon hogy rendben van-e a házasság, ha neked bűntudat, lelkifuri meg egyebek helyett tök természetesnek veszed azt hogy félrekúrsz.
2021. szept. 3. 15:00
 16/20 anonim ***** válasza:
88%
Mennyi idős vagy és milyen hosszú a házasságod, hogy egy lenyelés miatt félreléptél?
2021. szept. 3. 21:34
 17/20 anonim ***** válasza:
34%
Jóltetted haver. Látod, belekóstoltál a valódi életbe! Az ilyenekkel meg ne foglalkozz mint a #15.
2021. szept. 4. 07:31
 18/20 anonim ***** válasza:
78%

Neked egyáltalán nem jó a házasságod,mennél...

Te már nem vagy ott lelkileg,érzelmileg!

Csak a megszokás,gyávaság tartja ott a tested...

2021. szept. 4. 08:44
 19/20 anonim ***** válasza:
26%
Mit tegyek? Hagyd hogy legközelebb is lenyelje.
2021. szept. 4. 12:56
 20/20 anonim válasza:
20%
Vannak még durvább csajok is szóval így tovább pajti. Van amelyik engedi, hogy szájba pisild meg hasonlók... 😊😊😊
2021. szept. 5. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!