Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki egyszer csal mindig csal?
11
Szerintem nagyon szigorú vagy. 9-es vagyok. Egyszer fordult elő, többször nem (oké, majdnem...). De a 10-es megírta, hogy "Nem feltétlenül fog mindig csalni, de benne van a személyiségében az, hogy félrelép, mert egyszer már megtette / gondolta úgy, hogy bármilyen bajára "ez a megoldás"." Tényleg nem megoldás. Nem magyarázat az én cselekedeteimre, hogy hogyan viselkedett az akkori párom, ahogy tulképpen nincs közöm ahhoz, hogy ő mit csinált korábban.
De alapjában véve emberek vagyunk, tévedünk, megbotlunk, megbánhatunk dolgokat. És a "soha ne mondd, hogy soha" az én életemben sokszor bizonyult nagyon erős tanításnak.
Én egy szóval nem mondtam, hogy nem értelek meg, sőt. Elfogadom, hogy az emberek többsége így gondolja. Azt is mondom mindig, hogy kategóriákban kell gondolkodni, tehát az, hogy egyszer megbotlasz, nem egészen ua., mint amikor hetekig, hónapokig jársz titokban a szeretődhöz. És ha megbotlasz, utána meg is vallod, ahogy én tettem. Vagy pofátlanul hazudsz. Szerintem egy lapon nem lehet ezeket említeni. Soha.
De most egy nagyon jó barátnőm pontosan ezt csinálja (csalja a férjét). És? Mostantól utáljam? Köpjem be? Hunyjak szemet? Legyek szomorú? Egy nagyon jó ember és nem nívótlan egy kicsit sem.
(Az alkohol dologra is mondhatnék egy-két dolgot, de nem akarok OFF lenni.)
16
Továbbá gondolom a régi wartburgod nem volt veled hülye néha akarva-akartalanul, míg a ferrari meg tök jól viselkedik vele és jó vele a szex is. (?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!