Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretők! Mit kéne tennem? Szerintetek mi lesz a dolog végkimenetele?
Nohát megvan a válasz.
A gyanús az, hogy hazudik a rokonnak. Nem tűnik egyenes embernek.
"4 hónapja vagyok egy házas férfi szeretője, aki nálam 15 évvel idősebb"
Egyenlőtlen szeretői kapcsolatba nem megyünk bele.
40/N
Nem hagyná el a gyerekeit? Ez érdekes.Ha miattad válik, szinte biztos, hogy a nejénél maradnak a gyerekek.
Ha túl van 40-en, kicsi az esély hogy lesz vele közös gyereked.
A soraidból nekem úgy tűnik, hogy az általános végkiementel lesz: hitegetés-hitegetés-hitegetés. Ha nagyon hisztizel és még bírja, akkor nem lép le, elkezdi mondogatni, hogy majd elválik, de most a gyerek ballag, most a gyereknek oda kell figyelni a tanulásra, most a gyerek érettségizik, most a gyerek diplomázik, most meghalt a feleség apja, most náthás a tengerimalac, most a feleség beteg, most a felesége padlón van, most a gyerek depressziós, most altatták el a kutyát stbstbstb.
Neked elmennek az éveid, mire ki tudsz lépni, befásult, csalódott és kitoport nő leszel.
Amúgy a nagy szerelmét teszeld. Bár barátnőm volt kísértetisen hasonló helyzetben, elküldte a csávót, az még 2x felhívta, aztán soha többet, keresett másik palimadarat.
17
Szerintem azért írta, hogy egyre jobban szenvedni fog, mert már most, pár hónap után beleszeretett valakibe, akiről tudja, hogy nem fogja elhagyni a családját.
Ha nem vesz erőt magán, és nem lép ki ebből minél előbb, szerinted nem fog szenvedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!