Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nem nagyon bízok a barátomban valaki nem tenné meg hogy ráír és megpróbálja felszedni ? Vagy akár csávók kamu instárol vagy snaprol nagyon hálás lennék
Koszi elore is ha valaki benne van
Ne savazzatok légyszi az előző kapcsolatomban nagyon sokszor megcsaltak és félek hogy megint ez lesz
Jaj csajszi💔 mi nők tartsunk össze;) én megcsinálom neked, ha tényleg akarod. Elég csinos nő vagyok, eddig a barátnőim pasijai szinte mindig flörtöltek velem vagy utólag visszahallottam, hogy úgy gondolták nagyon 'jó csaj' vagyok. No ego, de sajnos így volt. Ne aggódj én is hányingert kapok az ilyenektől, isten mentsen meg ilyen férfiaktól.
Ha írsz egy instát, írok neki
(Bár hozzátenném ha ennyire nem bízol benne, gondolom adott valami okot rá, tehát nem biztos hogy kéne erőltetni ezt a kapcsolatot vagy játszmázni. De ha ettől boldogabb leszel, megcsinálom)
24N
#6: én soha senkinek nem írtam így, az instám se p.csáskodásra használom, de nyilván ezt a kérdező párja nem tudhatja:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!