Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdező szavazást indított:
40 szavazat
A megcsalás egy olyan dolog, ami ha megtörténik, már nincs értelme megbeszélni, mivel nem vagy elég jó a másik félnek
2021. aug. 25. 01:28
2021. aug. 25. 01:28
A 2.válaszra nyomtam. Én vagyok a megcsaló.
Soha nem beszéltünk meg semmi problémát
soha nem foglalkozott velem és nem tekintett nőnek.
Egy idő után besokall az ember hogy nem figyel rá a másik és így máshol keresi a boldogságot.
2021. aug. 25. 01:31
Többféle válasz létezik. Igen, a megcsalás alapvetően problémák következménye szerintem. De van olyan, hogy hiába teszem ki a lelkem, hűtlen lesz a másik. Mert ennyit ér neki egy kapcsolat, szórakozás számára az egész. Legyen szó akármelyikről, ha egy kapcsolat eljut a megcsalásig, akkor nem érdemes folytatni. Én az olyanokat sem értem, mint a #3as. Egy ilyen kapcsolatban miért tart ki az ember? Miért nem egyszerűbb szakítani, és egy jobb emberrel boldog lenni?
2021. aug. 25. 01:41
3.vagyok. elválunk egy idő után. A gyerekek miatt húztuk az időt.
Nem bírtuk elviselni a másikat.
Mind a kettőnknek lett komoly kapcsolata
2021. aug. 25. 01:49
A hűség döntés kérdése. Aki megcsalja a párját, gerinctelen, képtelen kommunikálni és kiállni magáért. Nem értem, miért nem lehet a helyes sorrendben csinálni a dolgokat (1. előző kapcsolat lezárása, 2. új kapcsolat kialakítása). 46 éves vagyok, 20+ éve boldog feleség
2021. aug. 25. 01:51
6.
mert ha beszélni akarsz a pároddal azt mondja nem érdekli
Ha meg akarod ölelni más dolga lesz hirtelen
Ha kiállsz magadért és felemeled a hangod egyből idegbeteg vagy stb.
De főzni mosni takarítani gyereket nevelni jó vagy. És azt hiszi azzal minden el van intézve hogy sok pénzt keres és ad haza
2021. aug. 25. 01:56
6-os, még sose csaltam meg senkit, de a kérdésedre talán tudom a választ: sok ember nem képes azonnal lezárni egy kihűlt, diszfunkcionális kapcsolatot. Megszokásból, a biztonságérzet vagy a közös gyerek(ek) kedvéért. Természetesnek veszik, hogy elmúlt a szerelem, a partnerével már nem kívánják egymást, csak a hétköznapi teendőkről beszélgetnek. Aztán megismernek valakit, akivel úgy érzik, hogy újra boldogok lehetnek. A párkapcsolatok igen nagy része nem független emberek találkozásával kezdődik.
2021. aug. 25. 02:02
Az esetek 95%-ában a 2) opció áll fent. Nem a levegőből "pottyan le" a megcsalás, hanem hosszabb elhidegülési folyamat eredménye. A maradék 5%-ban van minden más, olyan kapcsolatok ahol már az elejétől kezdve sem volt meg a megfelelő érzelmi kötődés, illetve azok akik folyamatos bizonyítási lázban égnek és csaponganak "örök vadászok" (nekik való a nyitott kapcsolat - de tisztán, előre korrekten, megbeszélve, lefektetve a játékszabályokat, hasonló ambivalens kötődési mintázatot mutató partnerrel).
2021. aug. 25. 02:02
Egyáltalán nem biztos, hogy probléma van a kapcsolatban, ha megcsalás van.
Van olyan ismerősöm, aki házasság előtt, és alatt is csalta/ja a párját, közel 20 éve. Nagyon is tudatosan nősült, vállalt 2 gyereket, és nem is fog soha elválni.
2021. aug. 25. 03:05
Kapcsolódó kérdések: