Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy egy nő addig kelleti magát egy nős férfinak, amíg az vevő nem lesz rá?
Addig tetszeleg, hízeleg, flörtöl a nő, amíg a férfi végül lép valamit.
Nyilván mindkettejük felelős a történtekért, de ki a hibásabb?
1. Inkább a nő a hibás, amiért kihasználja, hogy éppen jobb helyzetben van, mint a férfi felesége (pl. csinosabb, fiatalabb, figyelmesebb), a férfiakat könnyű megbolonditani, ha nincs lebukásveszély.
2. Inkább a férfi a hibás, mivel házas, képesnek kell lennie visszafognia magát, még ha tetszik is neki egy másik nő. Nincs olyan, hogy valakinek elcsavarják a fejét, és ő tehetetlen.
Alapból akinek gerince van nem hajt rá más nőjére. Másik részről pedig egy kis hála szerintem megilleti azt az embert akinek ez összejön, mert legalább kiderül, hogy milyen ember is a másik.
Inkább a megcsalót köpném le mint aki ráveszi.
Ha létezne, akkor mondd már meg, hogy mi értelme lenne megházasodni? :D
Ha abban hinnék, hogy a férjem a természeténél fogva kutya, akit bárki oda tud édesgetni magához kellő jutalomfalattal, akkor én vagyok a hülye egy ilyen megcsalós szituációban. Nem a férjem, és nem is a szerető.
Hiszen ki az a balf... sz, aki abban hisz, hogy akármelyik férfi elcsabithato, és ennek ellenére is hozzá megy egyhez?
Nem, drága... Mindig egyetlen egy ember hibás a megcsalásban: az, aki megcsalja a párját.
A szerető NEM ígért sosem hűséget senkinek, őt nem köti az esküje senkihez. A férjet igen. A felesége az ő szavában bízik, nem pedig a világ össze nőjében.
A házastárs pedig joggal várhatja el, hogy nem cseszik át, nézik hülyének a háta mögött.
Ha a férjnek van valami baja, akkor a feleség bízhat abban, hogy a férj szóvá teszi ezt, hogy lehessen javítani rajta, vagy pedig van benne annyi gerinc, hogy elválik.
Az, hogy valaki szeretője valaki elég sunyi és alattomos dolog, gyomor is kell hozzá, DE a megcsalásért nem terheli semekkora felelősség.
A megcsalásért csak a csalfa vonható felelősségre.
A felelősségvállalás teljes elhárítása a férfi lét paradoxona:
Egyrészt a férfiak vannak a legjobban megsértődve, ha ösztönlénynek hívják őket, de abban a pillanatban, hogy bármi rosszat tesznek, nem lehet felelősségre vonni őket, hiszen csak az ösztöneik irányították őket, aminek ugye egy férfi nem tud ellen állni.
Lehet szó megcsalásról, nemi erőszakról, arrol, hogy az incelek elmebetegségbe hajszolják magukat a b...szatlansághiszti miatt, egyik sem a férfi hibája, hiszen a férfi csak addig ember, amíg nem lesz merevedése.
Eszerint a paradoxon szerint viszont a nő mindig ember, így neki kell minden esetben gondoskodni az erkölcsösségről. "Vigyázz, mert ha felhergelsz egy férfit, onnantól minden cselekedetéért te vagy a felelős, hiszen ő annyira képes uralni magát, mint egy állat".
A nőknél ráadásul nem is lehet mentség az ösztön. Ti vagytok a leghangosabbak, amikor egy nő vétkezik,és kéjes örömmel törtök pálcát felette.
"Hiába manapság minden nő k...rva.Nem lehet bennük megbízni, mert csak a fa sz és a pénz érdekli őket"
Itt még csak nem is lehetőség, hogy egy férfi kellett neki magát, hiszen a nő ugye mindig ember, ergo mindig jó döntéseket kell hoznia. Neki nem jár az a kiváltság, hogy átmenjen állatba, ha felizgul, és ne legyen felelős a tetteiért.
Szóval ez a paradoxon. A férfi csak addig ember, amíg fel nem izgul, utána átmegy magatehetetlen állatba, de TILOS állatnak vagy ösztönlénynek hívni titeket.
"De a nők is..." nem; a nők nem. Ha a nők tesznek valamit, nem jellemző rájuk az ilyen sunyi felelősség hárítás. Nem is tudom, mikor hallottam utoljára bárhol, hogy egy nő fogta volna a bűneit a férfiak csábítására,míg rendszeresen megy a filozofálgatás arról, hogy mikortól nem felelős egy férfi a saját tetteiért.
Érdekes paradoxon, hogy a férfiak ösztönlények és olyan egyszerűek mint egy faék viszont ezekkel az ilyen válaszolók mint a 6-os nem tud mit kezdeni.
Nem kell gondoskodnia egy nőnek sem az erkölcsösségről, viszont fel kell vállalnia a következményeit:) Ha a múlt héten 30 embert cummantott le a WC-ben a randipartnernek meg nem tetszik akkor nem kell sírni emiatt:)
Pálcát török én akárki felett akinek nincs gerince kilépni egy szar kapcsolatból és inkább úgy dug egyet.
"Ha a nők tesznek valamit, nem jellemző rájuk az ilyen sunyi felelősség hárítás."
Ha hahahahaha. Hát igen, amikor a miért csaltad meg XY-t akkor véletlenül se jön elő, hogy ellaposodott a kapcsolat vagy ő érdeklődött irántam a partnerem pedig nem:D Ilyen kifogásokat még senkitől se hallott az ember:D
Árulj már el valamit:D
Azok kívül, hogy büfögöd ki a hülyeségeket te élsz a valóságban? Vannak barátaid akik normálisak vagy az összes ilyen beszűkült szektás?
Megkérdezhetném, hogy van-e rajtad túlsúly, rövid-e a hajad esetleg van-e benne valamilyen természetellenes szín vagy épp van-e tetkód, de ezek közül valamelyik baromi nagy valószínűséggel találna, így nem tetszem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!