Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan gondolhatja?
Figyelt kérdés
Néhány hónapja viszonyom van valakivel. Tudom, hogy sokaknak meg lesz rólam a véleménye, de a férjemmel már lassan egy éve nincs semmi szexuális kapcsolatunk és ezen nem volt hajlandó változtatni. Én teljesen kiábrándultam és amikor elkezdett nekem valaki udvarolni, akkor nem sokat kérettem magam. Csak szexnek indult, de úgy érzem beleszerettem. Ezt én nem mondtam neki, de ő kimondta többször is, hogy szeret és szeretné, ha elválnék. Komolyan gondolhatja vagy csak hülyít? Szeretnék a szeretőmmel komoly kapcsolatot de félek,hogy nagyon rossz pont az, hogy megcsaltam a férjemet.2021. aug. 20. 18:23
1/4 Lachesys válasza:
Igen, az nagyon rossz. És? Vagy valj el, vagy szenvedj tovább titokban. Bár inkább el kellett volna hagynod, amikor egy év alatt sem volt hajlandó változtatni. Most mit szenvelegsz itt?
2/4 anonim válasza:
Csak azért nem érdemes üldögélni a langyos pisiben, mert félsz, hogy két szék között a pad alatt kötsz ki. Döntsd el, te kivel szeretnél élni és lépj! Nyilván van benne kockázat, de így legalább esélyed adódik boldognak lenni.
3/4 anonim válasza:
Sokat elmond a jellemedre, hogy megcsalni képes vagy valakit, szakítani meg nem.
4/4 anonim válasza:
Jó sokáig bírtad!1 év szex nélkül az kemény,nem beszélve az érzelmi részéről.Úgyis elválsz ez csak idő kérdése,de jól tetted.N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!