Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért ne változhatna valaki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ne változhatna valaki a lebukás után?

Figyelt kérdés
Rengeteg választ olvastam, és úgy vettem észre amennyiben rendszeres, több hónapnyi/évnyi megcsalásról van szó, egyből a szakítást/válást javasoljátok. Miért ne változhatna valaki a kiderülés után? Mire alapozzátok ezt a határozott véleményt? Mindenkinek jár második esély.
2021. aug. 17. 22:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Változhat, de az én bizalmam attól még megszűnt irányába. A következő párjával lehet az új énje.
2021. aug. 17. 23:48
 12/19 anonim ***** válasza:
89%

Speciális esetekben,egy egyszeri felrelepest esetleg meglehet bocsátani, de több hónapnyi vagy évnyi félrelépés már megbocsáthatatlan.

Azonnal szakítás.

Több hónapnyi vagy évnyi félrelépés, már nem félrelépés, hanem a másik módszeres hülyének nézése.

2021. aug. 18. 00:00
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem neked kell megvàltozni, az könnyebb. Elfogadod hogy fèlrekúr. Ez sokkal esèlyesebb mint hogy ő vàltozzon.
2021. aug. 18. 00:13
 14/19 anonim ***** válasza:
77%
Persze nem a csaláson van a hangsúly itt. Hanem a kapcsolatnak már nincs értelme ha megcsal valakivel. Hidd el. Ha az egyik fél lefekszik egy másik emberrel, és nem is egy alkalommal hanem többször, hónapokon keresztül. Ott már érzelmek vannak a dologban. Szereti a személyt. Ha te szerelmes vagy a párodba, csak ő jár a fejedbe, és nem gondolkodsz kalandokon esetleg más személyen. Szóval szerintem azért nem érdemel meg egy személy második esélyt. Mivel ha meg is kapja, nem lesz értelme, mert nem látom realisztikusnak, hogy szeret téged.
2021. aug. 18. 00:19
 15/19 anonim ***** válasza:
18%
Azért nem mindegy, hogy a megcsalt saját magától vallja be a dolgot, mert megbánta és nemcsak azért, mert fél, hogy a szerető kitálal, vagy lebukik.
2021. aug. 18. 00:24
 16/19 anonim ***** válasza:
91%
Mert tudja, hogy egy hülye balek vagy. Ha az előzőt megbocsátottad, majd a következőt is meg fogod. Lelkiismerete már ugysincs, az korábban sem volt, így viszont már az sem akadály, hogy otthon nem nézik el
2021. aug. 18. 00:47
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondom, hogy átéltem, de elképzelhető olyan mélypont a kapcsolatban, ahol az egyik fél nem áll ellent egy csábításnak. Egy szeri alkalomról van szó, nem folyamatos viszonyról! Ha ez diszkrét, és soha nem derül ki, akkor az baleset kategória.

Igen, a nők is elcsábulhatnak.

Viszont ha jó kapcsolatból jár félre valaki, az a kapcsolat menthetetlen.

2021. aug. 18. 06:14
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

"Mindenkinek jár második esély."

Lfszt jár. Nem jár semmi, ezt 46 év alatt volt időm bőven megtanulni. . Nem vagyok a Màltai szeretetszolgálat.

Aki hajlamos a félrebszásra, az élete végéig hajlamos marad rá. Mindig és mindig lesz lehetősége a csalásra, aminek nem lesz képes ellenállni. Vagy kiderül vagy nem. Ennek tudatában bízzatok meg egy ilyen jellemű lényben. De aztán nincs sírás!

2021. aug. 18. 07:10
 19/19 anonim ***** válasza:

#18 tökéletesen leírta.

Ígéretek mindig lesznek, rajtad múlik, mit akarsz elhinni.

2021. aug. 18. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!