Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért ne változhatna valaki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ne változhatna valaki a lebukás után?

Figyelt kérdés
Rengeteg választ olvastam, és úgy vettem észre amennyiben rendszeres, több hónapnyi/évnyi megcsalásról van szó, egyből a szakítást/válást javasoljátok. Miért ne változhatna valaki a kiderülés után? Mire alapozzátok ezt a határozott véleményt? Mindenkinek jár második esély.
2021. aug. 17. 22:41
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
82%
Én alapjáraton hiszek abban, hogy az emberek változhatnak. De! Több hónapnyi megcsalást szerintem én se nyelnék le... Ott érzelmekről is szó van.
2021. aug. 17. 22:43
 2/19 anonim ***** válasza:
86%

Nem az a baj, hogy jár egy masodik esély.

Az a baj, hogy jár az ezredik kérdés, és ugyanúgy telibexarod a válaszokat, mert csak azt fogadod el, ha valaki megerősít.

Trollkodásnak már rohadt unalmas, valós kérdésként meg akkor van értelme, ha érdekel a válasz.

2021. aug. 17. 22:44
 3/19 anonim ***** válasza:
86%
Senkinek nem JÁR semmi, második esély sem. Ha kap bárki bármit is, akkor maximum hálás lehet. Nem szimpatikus ez a hozzáállás.
2021. aug. 17. 22:51
 4/19 anonim ***** válasza:
91%
Adj nyugodtan második esélyt aztán írd ki a kérdést ha újra félredugott.
2021. aug. 17. 22:52
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Én adtam második esélyt több hónapnyi megcsalás után, de sajnos nem változott és újra megcsalt.
2021. aug. 17. 22:55
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

te vagy a megcsalt nő, aki a csaló férjének gyereket akar szülni (lásd: ez alatti kérdések), és most olyan válaszokat vársz, amik megerősítenek ebben a döntésedben.

a válaszom továbbra is az, h. nem, nem változik, minek áltatod magad?

2021. aug. 17. 23:02
 7/19 anonim ***** válasza:
83%

tegnapelőtti kérdésed

"Változtat a baba rajta? Hogyan végződött a kapcsolatod?"

Olyanok tapasztalataira lennék kíváncsi, ahol baba született egy olyan házasságba, ahol a kapcsolat egész ideje alatt az egyik fél hűtlen volt. A baba változtat rajta? Leáll a hűtlen fél? Hogyan végződött a kapcsolatotok?

2021. aug. 17. 23:03
 8/19 anonim ***** válasza:
95%

7 Ezt kérdezte tegnap? Uram gyere le.

Én vaszolok most a tegnapi kérdesre akkor. A fogantatástól számított másodpercen belül 180 fokos fordulatot vesz a hűtlen fél, onnantól kezdve még csak rá sem gondol másra.Családcentrikus lesz, a hűség mintaképe, és boldogan élnek amíg meg nem halnak. (Loool?)

2021. aug. 17. 23:06
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudom, hogy ilyen, akkor elso esely sem jarna neki, nemhogy masodik.
2021. aug. 17. 23:28
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, aki folyamatosan csal az esküvő előtt, az esküvő után, a terhességed alatt, majd a baba megszületése után is fog, egyszer biztos le fog állni a félrekúrással, majd valamikor a nyugdíjas klubban, mikor már nem áll fel neki.
2021. aug. 17. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!