Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért hajt rá egy (viszonylag)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hajt rá egy (viszonylag) friss házas (családos) férfi egy másik nőre, ha elmondása alapján nagyon jó a házassága?

Figyelt kérdés
Ha ellaposodott kapcsolatban él, azt még “megértem”, de ha saját elmondása szerint is jó házasságban él, akkor mégis mi értelme??

2021. aug. 11. 02:00
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
59%

A nagyon jó a házasságom csak a kirakat politika része. Már arra is azt mondják, ahol nincs különösebb probléma, de fásult, egyhangú a feeling. Persze tudom, minden házasságban éjjel-nappal megy a szex(kirakat politika), a valóságban meg havonta van egy kötelező maszatolás. Aztán mindenki csodálkozik, hogy miért megy félre az egyik?! Ahol kielégítő és jó a szex, ott nem nagyon járnak külön utakra. Az meg hogy nálunk minden nap van szex, nem garancia arra hogy az jó is. Sőt, sokszor a mindennapos szex öli ki a vágyat, amit máshol keresnek.

Lehet azt mondani hogy a férjemnek/feleségemnek megadok mindent az ágyban. Biztos ez? A vágy is megvan? Az izgalom is? Én többször átestem ezen, a végére már kötelezőnek éreztem a mindennapos szexet, szóltam érte, de semmi sem változott. Szakítás lett a vége. Ha a páromat kérdezte volna valaki, ő azt mondta volna, hogy szuper a kapcsolata, fergeteges a szexuális élete. Ha engem kérdeztek volna, akkor azt mondtam volna: lapos, unalmas és kötelező.

2021. aug. 11. 11:14
 12/27 anonim ***** válasza:
70%

Több férfi nyilatkozta:

Ha van elég szex, akkor azért, mert kell a változatosság.

Ha nincs elég szex, a hiányától.

Ha van gyerek, akkor nem élheti ki magát máshogy.

Ha nincs, akkor azért, mert van rá lehetősége.

Ha az asszony házisárkány, azért. Ha nem, akkor meg azért, mert manipulálható.

De igazából tudod miért? Mert a legtöbb gerinctelen ösztönlény, akik azt hiszik, bármit megtehetnek, mert farkuk van.

Nagy-nagy tisztelet az igen kevés kivételnek.

2021. aug. 11. 12:30
 13/27 anonim ***** válasza:
31%

12. Belőled árad a zsigeri gyűlölet a férfiak iránt! Ennyire rossz volt a gyerekkorod és a pasid is megcsalt? Habzó szájjal oltod a férfiakat, a normális többséget kisebbségnek állítod be.

Oké, a nők többsége meg frigid és asszex, csak valami előnyért szexelnek. Tisztelet az igen kevés kivételnek.

Várom a kettős mércét!

2021. aug. 11. 13:47
 14/27 anonim válasza:
64%

12 -es igazad van

13- as...f.szt gyulolet, csak igazsag :)

2021. aug. 11. 14:05
 15/27 anonim ***** válasza:
92%

Ez a valóság, ha tetszik, ha nem. Tapasztaltam elég embernél.

2021. aug. 11. 14:16
 16/27 anonim ***** válasza:
0%
Hát ja! Amikor összeverődik itt a sok frusztrált nő, naná! Támogassátok is egymást ebben a hitben, hátha megkíván valaki egy savanyú uborkát! 😂
2021. aug. 11. 14:16
 17/27 anonim ***** válasza:
15%

Érdekes, a környezetemben senki sem vált el, nem jár nőkhöz. Családos, normális férfiak. Jó magam is.

Mert ti rossz lovat választottatok ami ledobott nem azt jelenti hogy a lovak többsége alkalmatlan arra, hogy egy ember megülje. A pici világotokat ne húzzátok már rá az egészre.

Mi van akkor, ha ti voltatok a gyengék, nem tudtok választani?

2021. aug. 11. 14:20
 18/27 anonim ***** válasza:
90%

#12-es vagyok, csak a környezetemből (munkahely, család) és tágabb társaságokból, illetve az itteni és más netes portálon garázdálkodó férfiakból indulok ki.

Nem volt se rossz a gyerekkorom és nem is csaltak meg. Rendes apum és párom van, ha érdekel. 😃

2021. aug. 11. 15:21
 19/27 A kérdező kommentje:

Nőként mondom, hogy nem csak a férfiak tudnak hűtlenek/kegyetlenek lenni. Sajnos a közvetlen környezetemben én is nagyon rossz “férfimintákat” láttam és látok, de a tágabb ismeretségi körömből azt is látom, hogy mindkét nemnél bőven előfordul ez. :/

A kérdést azért férfiakra vonatkozóan tettem fel, mert kíváncsi vagyok, mennyiben élik meg máshogy pl. a gyerekszületést, mint a nők. Nyilván ha pl. egy anya két óránként kötelezően szoptat, az nehezebben fog közben félrelépni (még ha akarna is). Na meg érzelmileg se tudom, hogy élhetik meg ezt a helyzetet. Én még BŐVEN nem tartok ott, hogy tudjam, milyen feleségnek/anyának lenni, pláne nem férjnek/apának.

Nagyon érdekeseket írtatok, főleg ezt a “kapuzárási pánikot” validnak érzem. Egyébként mélységesen elítélek mindenfajta megcsalást, szerintem ez egy nagyon gyáva “megoldás” (inkább menekülés), de szeretném megérteni, mi játszódik le ilyenkor egy ember fejében, ha látszólag még bűntudatot sem érez, mikor ilyet tesz.

2021. aug. 11. 18:05
 20/27 anonim ***** válasza:
92%
17es....néha a legalamuszibb nyuszi ugrik a legnagyobbat, legtökéletesebbnek látszó hazasságban van a legtöbb csalás.
2021. aug. 11. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!