Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felmerült az érzés, mit tegyek? f
Úgy érzem nem kapom meg a kellő figyelmet és bizalmat. Mindig hűséges voltam, de most már egyre inkább úgy érzem, hogy nem vagyok jó helyen... és nem helyes út a hűség... tényleg mindig hűséges voltam, de most is azt kapom hogy majd egyszer úgyis hűtlen leszek...
Elbizonytalanodtam és összezavarodtam - mi a helyes és mi a helytelen, mi a normális és a nem normális ezen a téren.
Tudnátok tanácsot adni kérlek?
30f
Miért megcsalásban gondolkodsz?
Lehet a kapcsolaton javítani, sőt szakítani is, ha nem érzed jól magad.
Fiatal vagy még,hogy benne maradj egy kihűlt kapcsolatban. Másra vágysz, ha otthon nem kapod meg lépj ki. A párod is érzi, hogy ez így nem jó, ezért bizalmatlan.
Persze lehetne tenni, visszahozni a régi szenvedélyt, de ehhez két ember kell. Próbálj meg udvarolni neki, újból meghódítani, de ha ez nem szívből jön, azt ő is érzi. Lehet, hogy nem illetek össze.
6-os "de mindig ezzel jön... olyan mintha nem is annak látna aki vagyok"
Ez szuper, hogy így összefoglaltad.. Ha valós segítséget akarsz, akkor írd már le, hogy mi a bajod, itt senki nem gondolatolvasó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!