Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Felmerült az érzés, mit tegyek? f

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felmerült az érzés, mit tegyek? f

Figyelt kérdés

Úgy érzem nem kapom meg a kellő figyelmet és bizalmat. Mindig hűséges voltam, de most már egyre inkább úgy érzem, hogy nem vagyok jó helyen... és nem helyes út a hűség... tényleg mindig hűséges voltam, de most is azt kapom hogy majd egyszer úgyis hűtlen leszek...

Elbizonytalanodtam és összezavarodtam - mi a helyes és mi a helytelen, mi a normális és a nem normális ezen a téren.

Tudnátok tanácsot adni kérlek?

30f

#megcsalás #belekerget #elbizonytalanít
2021. aug. 5. 12:29
 1/8 anonim ***** válasza:
96%

Miért megcsalásban gondolkodsz?

Lehet a kapcsolaton javítani, sőt szakítani is, ha nem érzed jól magad.

2021. aug. 5. 12:34
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
beszélj a partnereddel hogy mi hiányzik az életedből, ha nem tőle szeretnéd megkapni, akkor elbúcsúzás majd keresni egy másikat aki megadja számodra amire vágysz és boldogság. Ilyen egyszerű!!! :)
2021. aug. 5. 12:35
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
Ha nem tudjátok megbeszélni, és tényleg nem megy, akkor inkább hagyd el, de ne csald meg.
2021. aug. 5. 12:42
 4/8 anonim ***** válasza:
92%

Fiatal vagy még,hogy benne maradj egy kihűlt kapcsolatban. Másra vágysz, ha otthon nem kapod meg lépj ki. A párod is érzi, hogy ez így nem jó, ezért bizalmatlan.

Persze lehetne tenni, visszahozni a régi szenvedélyt, de ehhez két ember kell. Próbálj meg udvarolni neki, újból meghódítani, de ha ez nem szívből jön, azt ő is érzi. Lehet, hogy nem illetek össze.

2021. aug. 5. 12:47
 5/8 anonim ***** válasza:
86%
Senki senkit nem kerget bele a megcsalásba. Ne is akard megmagyarázni. Egyszerűen liánozni akarsz, akkor szakítasz, ha biztosan lesz helyette másik. Kapcsolatfüggő vagy. Azért nem mersz kilépni egy xar kapcsolatból. Neked bármilyen xar kapcsolatban jobb, mint egyedül. Vagy teljesen életképtelen vagy, vagy saját magad se tudod elviselni, kiállhatatlan a jellemed. Alapvetően a legtöbb ember egyedül is tud boldog lenni.
2021. aug. 5. 16:58
 6/8 A kérdező kommentje:
Soha nem voltam kapcsolatfüggő sokat voltam egyedül is.... a nőt szeretem és imádom de mindig ezzel jön... olyan mintha nem is annak látna aki vagyok és bezavar hogy valaki akit ennyire szeretek így gondol rám. Rendkívül rossz érzés
2021. aug. 5. 17:45
 7/8 anonim ***** válasza:
12%
Mert egy lelki nyomorék. Komplexusokkal küzd amit rajtad tölt ki. Az ilyentől menekülni kell.
2021. aug. 5. 19:21
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

6-os "de mindig ezzel jön... olyan mintha nem is annak látna aki vagyok"

Ez szuper, hogy így összefoglaltad.. Ha valós segítséget akarsz, akkor írd már le, hogy mi a bajod, itt senki nem gondolatolvasó!

2021. aug. 5. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!