Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elhagynátok a párotokat egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynátok a párotokat egy 20 évvel idősebb nőert?

Figyelt kérdés
Adott egy huszonéves férfi, akinek huszonéves felesége és 1 kisgyerekük van. Éppen tervezik a másodikat és nagyobb házat venni. Jól működik a kapcsolat, de a férfi mindig fantáziált idősebb nőkről, aztán megismert egyet ami csak szexnek indult de érzéseket is táplált egy idő után iránta. Dobjon el mindent a feleségével és hagyja el őt és gyermeküket, egy jóval idősebb nőért? Hosszú távon megéri? Vagy pár hónap és valószínű, hogy megbánná? Ti hogyan cselekednétek?
2021. aug. 5. 04:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
84%
Mikor értik már meg az emberek, hogy ilyenkor nem a gyereket hagyja el!
2021. aug. 5. 08:51
 12/24 anonim ***** válasza:
80%

11. Azért mert a gyereket is elhagyja ilyenkor.

Két hetente egy hétvége az nem egyenlő azzal hogy valaki főálasban apa.

2021. aug. 5. 09:10
 13/24 anonim ***** válasza:
76%
Hát talán ez a probléma. Nem a gyerekre kéne ki vetíteni két felnőtt problémáját és nem csak 2 hetes láthatást biztosítani.
2021. aug. 5. 09:40
 14/24 anonim ***** válasza:
63%

13. Ebben egyetértünk.

Ha kiküzdi akkor a hét b hét váltásban lehet rendes apuka.

2021. aug. 5. 09:45
 15/24 anonim ***** válasza:
92%
De a többség nem tud így " rendes" apuka lenni, mert örülhetnek ha egyáltalán ugyanabban a városban maradnak. Mi csak munka miatt éltünk külön, de az, hogy nem vett részt a hétköznapjainkban rányomta a bélyegét a szülő-gyerek kapcsolatra, pedig nagyon jó volt a viszonyuk.
2021. aug. 5. 11:19
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem is értem a kérdést......

44F

2021. aug. 5. 12:15
 17/24 A kérdező kommentje:
Hogyhogy nem érted?
2021. aug. 5. 12:56
 18/24 anonim ***** válasza:
82%
Ez a kérdés már volt! A megcsalt feleség az most is! Csak úgy állítja be hogy harmadik személyként említi! Fogadd el hogy hogy az idősebb nő többet ad mint te!
2021. aug. 5. 19:23
 19/24 A kérdező kommentje:
Bocsi 18 nem tudom melyik kérdésről beszélsz, nem akartam személyeskedni azért írtam így. Amúgy a "szerető" volnék, csak nem akartam hideget meleget kapni amiatt, hogy lehet szét rombolok egy családot. Azért foglalkoztat a kérdés mert nem akarom, hogy később megbánja, hogy engem választott. Félek ettől.
2021. aug. 5. 19:40
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

20 korkülönbség nagyon sok.

Volt 8 évvel idősebb barátnőm. Nála nem éreztem a korkülönbséget, de egy idő után volt bennem egy olyan érzés, hogy találhatnék magamnál fiatalabb nőt is.

Egy ideig jó ez a nőnek, mert 20 évvel fiatalabbnak gondolja magát, de egy idő után elkezd stresszelni, hogy le lesz cserélve.

Ha te 40 körül vagy, akkor tíz év mulva már 50 leszel, a pasi pedig még mindig csak 30-as. A legjobb korban lesz. Esélye van a 20-asoktól kezdve mindenkinék. 30 évnyi széles választék lesz előtte, aki mind fiatalabb nálad. És erre te is rá fogsz jönni.

2021. aug. 5. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!