Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Üdv! Tud bárki bármi megoldást az új p*nci utáni mérhetetlen vágy leküzdésére?? Bovebben lent!
Boldog párkapcsolatban élek, természetesen a viták, hiszik játszanak itt is, de hol nem... Ez normális! Szeretjük egymást, szeretem a párom, szerelemmel, megkapok mindent az ágyban, és amúgy is.... De az új p*unci, az új íz, illat, hang, tapintás,hogy bele nyalhassak egy új, másik nő poosijaba, hogy lássam élvezni a fa***mon... Egyszerűen szívbe, lélekbe markoló vágyat érzek ezek után. Szinte lelki a fizika fájdalmat okoz vissza fogni magam... És ez borzaszto Nagy teher...
Mi erre jó megoldás?!
Köszönöm az értelmes válaszokat!
33 / F
Aki azt mondja, hogy ilyen gondolatok mellett nem szeretheti a párját, az csak beleragadt abba a világnézetbe, ami összemossa a szexualitást az érzelmekkel, valójában a kettőnek igazából sok köze nincs egymáshoz.
Lehet ezt tagadni, de a f**s nem az érzelmektől áll fel:)
A demiszexualitás inkább tanult dolog, nem egy "klasszikus" szexuális orientáció, mint pl a hetero vagy homoszexualitás.
Amúgy nem azt írtam, hogy nem kötheti valaki a szexuális vágyat érzelmekhez, azt mondtam, hogy ez egyesekben összefonódott, de nem kell csesztetni azt, akinél nem így van.
Megoldás? Én már dobtalak volna, hagy tudjál "újat" szagolni.
Az a megoldás ha a barátnőd ezt olvasná, megtudná és kidobna. Bízzunk benne hogy így lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!