Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Üdv! Tud bárki bármi megoldást az új p*nci utáni mérhetetlen vágy leküzdésére?? Bovebben lent!
Boldog párkapcsolatban élek, természetesen a viták, hiszik játszanak itt is, de hol nem... Ez normális! Szeretjük egymást, szeretem a párom, szerelemmel, megkapok mindent az ágyban, és amúgy is.... De az új p*unci, az új íz, illat, hang, tapintás,hogy bele nyalhassak egy új, másik nő poosijaba, hogy lássam élvezni a fa***mon... Egyszerűen szívbe, lélekbe markoló vágyat érzek ezek után. Szinte lelki a fizika fájdalmat okoz vissza fogni magam... És ez borzaszto Nagy teher...
Mi erre jó megoldás?!
Köszönöm az értelmes válaszokat!
33 / F
“Ez csak egy döntés, ha szereted a párod, nem kell más”
Ha ez így működne, akkor meg sem született volna a kérdés és nem éreznél vágyat mások iránt. Az tényleg döntés kérdése, hogy megcsalod-e vagy sem, de a vágyat nem tudod kikapcsolni. Én ilyen helyzetben inkább szakítanék. Ha valóban annyira szerelmes meg kielégült lennél, akkor nem mások után ácsingóznál. Előbb-utóbb úgyis engedni fogsz ennek az érzésnek, mert folyton kínozni fog.
Ez nen hangzim túl fényesen. Én csak olyan pasi mellett éreztem ilyeneket, akit nem igazán szerettem. Ez van. Akibe meg tényleg szerelmes voltam ott meg csak gondolati szinten sem érdekelt más :)
A nyitott kapcsolatba nem hiszem, hogy belemenne a párod, nagyon kevesen vállalnák.
Vagy kibírod vagy szakítasz. Ez a 2 leghelyesebb opció.
"természetesen a viták, hisztik játszanak itt is, de hol nem... Ez normális!"
Ezt azért gondold át. Teljesen biztos vagy ebben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!