Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek megcsalt a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsalt a barátom? Óvszer papírt találtam.

Figyelt kérdés

Találtam egy darabka óvszer papírt a mosógépben. Mi nem használunk gumit, de tudtam, hogy az exével gumiztak. Eleinte nem is gondoltam rosszra, hiszen tudtam, hogy az exével mi volt, de a reakciója nem tetszett.

Megemlítettem neki, hogy mit találtam, kérte, hogy mutassam meg, mondta, hogy tényleg az. Erre neki állt mondogatni, hogy nem csalt meg, szeret, az exével gumit használtak biztos benne maradt a nadrágja zsebében, és megdugott. Csak utána gondolkodtam, hogy lehet nem volt helyes a reakciója. Szerintetek vaj van a füle mögött?

2021. júl. 27. 20:58
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
97%
Mióta nincs az exe?
2021. júl. 27. 20:59
 2/28 A kérdező kommentje:
Ez a nadrágja amúgy régi, a szekrényben volt, nem volt még rajta mióta együtt vagyunk.
2021. júl. 27. 21:00
 3/28 anonim ***** válasza:
81%
Persze, hogy van. A reakciói elárulják.
2021. júl. 27. 21:01
 4/28 anonim ***** válasza:
97%
Ird meg konkretan, mennyi ideje jartok, es nem volt meg mosasban a gatyaja. Csak akkor nem csalt meg, ha ez a nadrag erintetlenul van a fiokban meg azelottrol, hogy megismerted.
2021. júl. 27. 21:07
 5/28 anonim ***** válasza:
98%

Ha megcsalt,akkor lesz annak más jele is,csak legyél figyelmes.

Nekem egy kérdés ötlött fel..

Hol szexel úgy az ember a párjával,hogy a csomagolást zsebre rakja?

2021. júl. 27. 21:08
 6/28 anonim ***** válasza:
91%
Ez egy igen romantikus történet. *és megdugott*
2021. júl. 27. 21:09
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Mióta vagytok együtt? Egy 2 hetes "kapcsolatban" simán lehet régi papírdarab, egy 20 éves házasságban azért ez nem valószínű.
2021. júl. 27. 21:09
 8/28 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem nem csalt meg, csak a nadragja zsebeben maradt, amit regota nem hasznalt.
2021. júl. 27. 21:11
 9/28 A kérdező kommentje:
Tavaly télen jöttünk össze, nyáron szakított az exével. Igen, ez is érdekes, hogy miért a zsebébe tette a papírt. Ez egy rövidnadrág amúgy, azóta nem volt rajta.
2021. júl. 27. 21:11
 10/28 anonim ***** válasza:
87%

Én exem is így bukott le. Persze próbálta tagadni de nekem innen egyértelmű volt a történet :(

Ugyanezt mondta, hogy biztos régebbről maradt.

2021. júl. 27. 21:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!