Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hűtlenséggel vádolt meg ma a párom, mert talált a kocsimban egy szőke hajszálat! Mit tegyk? Nem csaltam meg!
Munkából mindig egyből hazajövök, telefonom bármikor kéri el akkor odaadom..ez olyankor van ha épp az övé lemerült és elmegy wc-re.
Ha túlórázok, tud róla és egyből hazajövök.
Nem társkeresőztem, nem ismerkedek semmilyen platformon, és személyesen sem!
Nincs lány barátom, nincs titkom, mindent megosztok vele, tud a mindennapjaimról..
Szoktam kimenni telefonálni, de a beszélgetés elejét vagy a végét mindig hallja hogy kivel és mit beszélek éppen. Tudja kik a barátaim. Leginkább a gyerek miatt megyek ki, vagy épp le cigizni is egyúttal..
Nem járok bulizni, néha sem!
Ha megyünk valahova akkor többnyire együtt, egyszer-kétszer mentünk külön mert nem jött ki sehogy hogy mindketten ráérjünk. Akkor is a játszóra ment, én meg másik alkalommal a haverommal a mekibe.
Kollégáim 85-90%-a férfi, mind koros..a maradék házas vagy elvált besavanyodott nő.
Nagyon szeretem, nem akarom megcsalni, eszembe nem jutna.
Ma viszont amikor bekötötte a gyereket, talált egy állítólagos szőke hajszálat.. én nem láttam! Már a volánnál ültem, és nem volt jelenet csak a kérdés, h nem kié. Mondtam hogy azt sem tudom hogy került oda. Nem ismerek itt szőke csajt ahol lakunk, a munkában sincs szőke.. (bár nem ismerek mindenkit, nemrég vagyok itt.)
Továbbá, más nem ült az elmúlt két hónapban a kocsimban, csak mi hárman, az anyukája (aki ősz), a munkatársam akit két alkalommal hoztam el az elmúlt egy hétben.. egyszer hazáig, egyszer a buszmegállóig. Elől ült, férfi, tüsi haj.. szóval még én sem értem!
A párom vörös. Én rövid szökés barna hajú vagyok.
Segítsetek..
Köszönöm!
Nem közös a gyerek. Úgyhogy legfeljebb megszokja a változást.
Siralmas a kapcsolatunk?
Kérd meg, hogy hallgasson meg. Ezeket mondd el neki, amiket itt leírtál.
Ha nem hallgat végig vagy azt mondja, nem hisz neked, akkor higgadtan hagyd rá, magának csinálja a felesleges feszültséget, a te lelkiismereted tiszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!