Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar az exem?
Figyelt kérdés
Szóval volt egy barátom nem volt hosszú kapcsolat max 4 hónap aztán szakítottunk nekem lett kapcsolatom es eltelt azóta 3 év. Most kb fel éve újra szingli vagyok es az a bizonyos ex bejelolt facebookon. Nem leszek álszent, furdalt a kíváncsiság mit akar ezért vissza jelöltem, ennek már 2 hete és még nem írt meg semmi és megtudtam hogy neki van egy barátnője is. Szóval a kérdésem.. Tudom hogy nem láttok a fejebe.. Inkább a véleményetek érdekel hogy ez most miért? Bejeloli az exet de közbe van barátnője. Most azt hiszi megcsalhatja velem a lanyt? Es ha igen akkor hogy hogy nem próbálkozott vagy ha nem minek jelölt be? Van akivel törtent hasonló szituáció?2021. júl. 22. 04:18
1/6 anonim válasza:
Vagy csak szimplán bejelölt, mert ismer? Miért kell kombinálni?
3/6 anonim válasza:
Mit izgat? Akarsz tőle valamit? Marhára zavarhat ha 4kor már ezzel kezdesz...
4/6 anonim válasza:
Bejelölt, mert ismer. Nem akar semmit- ez az alapállapot, a nem ex ismerősök is így csinálják. Ne kombinálj! Ha többet akar, majd jelzi. A nem ex ismerősök is így csinálják:)
5/6 anonim válasza:
Ismétlem, ha valaki nem értette volna: A nem ex ismerősök is így csinálják.
6/6 anonim válasza:
szerintem jóba akar lenni veled.. bár nem hosszú kapcsolat.. én a 4 éves kapcsolatom után.. annak ellenére hogy mást talált.. otthagyott.. és haragot érezhetnék.. mégis bejelöltem megint x idő eltelte után amikor elült a por.. nem azért h megint összejöjjünk. Hanem számomra pazarlás az hogy 4 év alatt felépítettünk egy kapcsit.. mindent megtudtunk a másikról ésa kukában végzi. adok neki még1 esélyt..lehetünk jóbarátok esetleg (bár naiv gondolat elhiszem) Gondolom hasonló okból nehéz sokaknak elengedni a házastársat s van akik 3. alkalomra is összejönnek.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!