Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire nagy lenne a szexuális étvágya?
Ahol szeretőt tartanak, ott az egyik fél nem kap meg mindent amire vágyik, és ilyenkor jön ez a gerinctelen húzás.
A szeretővel megteszi azt amit veled nem mer.
Szerintem érdemes lenne vele beszélni, hogy kiderüljön miért csinálja ezt veled..?
Az okos nő ilyen esetben hallgat. Okos nő vagy?
És ha szembesítés után válás lesz, lesz miből élned?
Persze, akarok vele beszélni erről.
Egyébként jóval idősebb ez a nő, mint mi, és mindig is vonzotta az idősebb korosztály. Lehet, hogy csak ezt a régi vágyát akarja ki élni rajta? Tudom, hogy ezt tőle kellene inkább megkérdeznem, csak előbb szeretném össze szedni a gondolataimat, mert egyébként jól működik a házasságunk, legalábbis én úgy gondoltam és rajta sem láttam hogy olyan nagy hiányérzete volna vagy csak jól titkolta. És még fogalmam sincs, hogy mit akarok ezek után.
4.-re.
Hallgass!
Férfiként javaslom.
6.-nak.
Miért ne? Jobb a válás? Idegesség, piálás, hazaköltözés anyuékhoz falura, a gyerek jegyei romlanak, a kislány vagdossa magát, miután új suliba jár, ahol 10-ből 8 gyerek mozdonyszőke, BMW helyett Busz,...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!