Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ilyen fantáziákkal?
Stabil, több mint 2 éves kapcsolatban élek egy lánnyal, kifogástalan szexuális élettel. Mégis megbámulok minden lányt az utcán, és hatalmas vágyat érzek hogy megdugjak egy-egy szembejövő jó csajt. Vagy a kondiban egy pucsító csajt. Szinte bármilyen jól kinéző nőt ha meglátok egyből a szexre gondolok. Hogyan lehet ezt kibírni? Nem akarom megcsalni a csajomat de néha komolyan elgondolkozom rajta.
24/F
Szerintem nem élted ki magad. Ha valóban kielégítő a szexuális életed a barátnőddel, akkor valószínűleg nem szereted igazán, ha a megcsaláson gondolkodsz.
Fantáziálni mindenki szokott, de ez szerintem több annál.
Nem tudom, vagy verd ki napi 3x a farkad, vagy hagyd a barátnődet és kezdj el felelősségmentesen kalandozni. Mást nem tudsz tenni.
mind egy állat, olyan vagy... uralkodj magadon, használd az agyadat is, ne csak a péniszed.
nem prűdség, csak tökre szánalmas, ha vki ennyire szexcentrikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!