Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tennétek ilyen fantáziákkal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ilyen fantáziákkal?

Figyelt kérdés

Stabil, több mint 2 éves kapcsolatban élek egy lánnyal, kifogástalan szexuális élettel. Mégis megbámulok minden lányt az utcán, és hatalmas vágyat érzek hogy megdugjak egy-egy szembejövő jó csajt. Vagy a kondiban egy pucsító csajt. Szinte bármilyen jól kinéző nőt ha meglátok egyből a szexre gondolok. Hogyan lehet ezt kibírni? Nem akarom megcsalni a csajomat de néha komolyan elgondolkozom rajta.

24/F

2021. júl. 18. 20:13
 1/6 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem nem élted ki magad. Ha valóban kielégítő a szexuális életed a barátnőddel, akkor valószínűleg nem szereted igazán, ha a megcsaláson gondolkodsz.

Fantáziálni mindenki szokott, de ez szerintem több annál.

Nem tudom, vagy verd ki napi 3x a farkad, vagy hagyd a barátnődet és kezdj el felelősségmentesen kalandozni. Mást nem tudsz tenni.

2021. júl. 18. 20:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts vagy maradj meg a vágyaiddal magadnak. A megcsalás pondróknak való. Én azt tettem, mindig, ha megkívántam valakit szakítottam. A legrondább ilyen esetem az volt, mikor buliban megtetszett a csaj és már tudtam itt dugás is lesz, fogtam felhívtam az aktuális barátnőm szakítottam vele, majd megdugtam a csajt és ennyi. Tudom ez így nagyon brutálisnak tűnhet, de legalább nem csaltam meg. A megcsalás nálam soha nem férne bele egy kapcsolatba és 42 évem alatt nem is tettem meg senkivel. Bár nekem fiatalon, ezért nem is volt állandó barátnőm, mert én mindenkit dugtam és így nem volt bonyodalom, hogy csak nézegesse az ember :D Döntsd el mit akarsz vagy maradj meg a barátnőd mellett vagy válaszd a single létet és akkor megteheted a dolgokat, hogy nem kell elszámolnod vele senkinek se magadnak.
2021. júl. 18. 20:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Dulnak benned a hormonok. Sok munkaval alabb hagy, tereld el a figyelmed cagy szakits.
2021. júl. 18. 20:36
 4/6 anonim ***** válasza:
77%

mind egy állat, olyan vagy... uralkodj magadon, használd az agyadat is, ne csak a péniszed.

nem prűdség, csak tökre szánalmas, ha vki ennyire szexcentrikus

2021. júl. 18. 21:56
 5/6 anonim ***** válasza:
64%
hármas
2021. júl. 18. 23:24
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts a barátnőddel. Sokkal egyenesebb, mint ezen kattogni, kit mikor d*gnál meg. Aztán hajrá! CSak a következő kérdésed ne az legyen "hogy szerezzem vissza" és társai... köszi
2021. júl. 19. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!