Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehet a megcsalás a jele?
A párom 10-ből 9 hétvégét a haverokkal tölt, általában kocsmázni járnak. Nemrég észrevettem, hogy új lány ismerősei vannak Facebookon, de azt mondta, csak bejelölték és elfogadta, a haverjai ismerősei. Mostanában megint cigizik (egy ideje leszokott), és néha fél órákat tölt a teraszon a telefonját nyomkodva. Múltkor kiment egy cigivel, kint ült vagy 40 percet, de el sem szívta, visszarakta a dobozba. Elég fura.
A leggyanúsabb, hogy mostanában ha hazaér, extra kedves velem. Bármit kérhetek, körülugrál, ajándékokat hoz. Nem nagy dolgokat, a kedvenc csokimat, virágot vagy hasonló apróságokat, pedig eddig nem volt kifejezetten figyelmes és nem kaptam tőle semmit "csak úgy".
Egyébként tudom a telefonjának a képernyőfeloldó kódját, de ha van esze, úgyis mindent kitöröl és nem is szeretnék kutakodni.
Egyszer finoman megpróbáltam puhatolózni, vagyis csak megjegyeztem, hogy úgysem tudhatom, mi történik a haverozós bebaszós hétvégéken, de indokolatlanul kiborult. Elég régóta együtt vagyunk, én középiskolás tini voltam, mikor összejöttünk. Azt is tudom, hogy a haverjai váltogatják a barátnőiket, és akkor sem a hűség mintaképei, ha éppen kapcsolatban vannak.
Egotuningot kap. Jol erzi magát fel van töltődve.
Ez lehet ártatlan is vagy csupán aprobb flörtöktől is vagy konkret nőtől is de ez utobbit nem hinném.
Inkább csak amolyan plusz egotungot kap.ennyi csak
Egotuningra mindig volt lehetősége, mert a hétvégéinket az eleje óta külön töltjük. Mostanában változott meg a viselkedése.
"A párom 10-ből 9 hétvégét a haverokkal tölt, általában kocsmázni járnak."
"indokolatlanul kiborult" amikor rákérdeztél
Jobban meg kéne becsülnöd magad és elhagyni. Szerinted miért tölti külön a hétvégéit állandóan és miért lett hirtelen olyan gondoskodó és kedves?
Ha 10-ből 9 hétvégét a haverokkal tölt, az neked jó?
Amúgy a kiborulás mértéke elég jó jelzés tud lenni.
Ha én a haverokkal mennék bulizni, ahol semmi nem történik, ami nem illő, akkor nyugodtan kérdezgethetnél, nem lennék ideges. Legfeljebb akkor, ha már minden módon bizonyítottam volna, de még azok után is erőltetnéd.
Ha valami gond lenne, akkor persze rögtön visszatámadnék, h te érezd magad túl féltékenynek és h**lyének.
De te ismered a srácot, döntsd el, h ő is logikusan viselkedik, vagy nem.
Lássuk. A barátod a hétvégék többségét nem veled akarja tölteni. Rengeteg más nő jelöli be fb-on és amikor otthon van inkább elvonul, másokkal beszélget. Amikor veled van abban a kis időben pedig szokatlanul boldog, mintha jóvá akarna tenni valamit. Mikor érdeklődsz mit csinált a barátokkal, indokolatlanul agresszív lesz és nem akarja elmesélni.
Csodálom, hogy képes vagy együtt lenni valakivel, akiről semmit se tudsz. Ezek a megcsalás mintapéldái.
Szerintem lehetséges.
Én belenéznék titokban a telefonjába időnként.
Ha törölget is, egyszer lehet megfelejtkezik róla.
Bár az furcsa nekem hogy minden hétvégét a haverokkal tölt. Nekem egy kapcsolatba ez nem férne bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!