Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit fizetnétek maximum azért, hogy kiderüljön, megcsal-e a párotok vagy sem?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy lenne egy módszer, ami teljesen lebukásmentes, és 100% bizonyossággal megmondaná, hogy a párod megcsal-e vagy sem.2021. júl. 9. 09:02
A kérdező szavazást indított:
10 000 Ft
50 000 Ft
100 000 Ft
500 000 Ft
1 000 000 Ft
Más összeg, kommentben kifejtem
Nem fizetnék ilyen szolgáltatásért soha.
32 szavazat
1/8 anonim válasza:
Ekkora kamut... Nincs ilyen, és ne itt próbálkozz.
Mellesleg semennyit.
2/8 anonim válasza:
Én ingyen is kiderítettem a páromról.
3/8 anonim válasza:
Ha már ennyire fos a kapcsolat, hogy egyáltalán nem bízok benne, akkor mindegy megcsal-e, így is úgy is vége.
4/8 A kérdező kommentje:
1-es: a kérdésem elméleti, tudom, hogy nincs ilyen szolgáltatás.
2021. júl. 9. 10:56
5/8 anonim válasza:
Nincsenek kételyeim, így nem fizetnék olyan szolgáltatásért, amire nincs szükségem. Másik kérdés, hogy mi értelme van olyan szolgáltatással kapcsolatban kérdést kiírni, ami nem lehetséges.
6/8 anonim válasza:
Ezért miért kéne fizetni? Ha nem bízom benne, az nem a megcsalás miatt van. Hülyeség
7/8 anonim válasza:
A volt szerelmem férje millió fölötti összeget költött, hogy megbizonyosodjon, megfigyelőket fizetett, face és skype feltörésekért, fényképekért, stb...
8/8 anonim válasza:
Semennyit. Poli vagyok. Nem lehet megcsalni engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!