Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magan azon, hogy az exem egy sokkal jobb nővel csalt meg es cserelt le?
Figyelt kérdés
Szőke haju kek szemu vekony szilikonmellu, jolmeno valllkozo, en meg egy dagadt logomellu, szegeny semmit nem ero no vagyok.2021. júl. 7. 15:17
11/19 anonim válasza:
ekkora ízlésváltáson nem esik át senki sem, kivéve ha a volt hapsid is hasonló kaliberű csak vagyonos ember..
12/19 anonim válasza:
Kapcsolat elején is ilyen dagadt lógómellű....voltál? Vagy kapcsolat alatt azt gondoltad megvan a pasi elengedheted magad?
13/19 anonim válasza:
Az igazi bosszú receptjét elárúljam???? Legyél sokkal jobb nő,sokkal értékesebb sokkal boldogabb. Nem feltétlenül csak testileg, hanem jobb kisugárzásod legyen mint csernobilnak amikor születtem;)
14/19 anonim válasza:
Ti komolyan beveszitek ezt a gyenge sz.rt? Emberek, ne már.
15/19 anonim válasza:
Hú de szar! De te leírtad magad egy mondatban. Most őszintén ennyi önbecsülésed van? Ezek alapján nekem is a másik nő kéne! Szedd össze magad állj fel, felejtsd el. Találj mást aki nem a külsődért szeret…
16/19 anonim válasza:
A faszi legalább jó gazdag? Mert az ilyen műmellű, szőkített pitsáknak csak gazdag kell, különben nem soká fog vele maradni, nyugi.
17/19 anonim válasza:
Amúgy engem meg egy rövid hajú, átlagos, dagadt törpére cserélt le exem. Most meg nem győzi hirdetni magát társkeresökön, de a csaj már a nyakán marad, miután sebtében csináltatott magának egy gyereket. Szánalom.
18/19 anonim válasza:
Ott van Szegedi Fecsó, ő megmondja a tutit. Ezek a nők önértékelési gondokkal küzdenek. Nem fog sokáig tartani
19/19 anonim válasza:
Sehogy. Én is jobbat keresnék következőnek. És te is! Akkor is ha nem vallodbe.
Viszont kezdj arra törekedni,hogy jobb legyél annál mint amikor elhogyott...így te is lehetsz valakinek az a bizonyos jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!