Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem közölte velem, hogy 4 éve megcsalt, és a 3 éves gyerekünknek nagy valószínűséggel nem én vagyok az apja. Mit tegyek, hogy ne vessen szét az ideg?
Mi, feleségek, az ilyesmit csak úgy "közöljük" 4 év után. Aham.
40/N
#8-as vagyok. Nem tudom hogy miből gondolta bárki is hogy nő vagyok de mindegy :D
"A jó életbe már ilyet ideírni. Fuh. Ide ne merj írni mégegyszer"
He? Normálisan fejeztem ki a véleményem, moderáld magad. Senki nem vagy ahhoz, hogy megmondd nekem hogy hová írjak.
És azt sem értem hogy miért olyan hűde fontos hogy a gyerek szeretete szempontjából hogy kitől fogant. Néhányan purdénak, "más kölkének" neveztek egy hús vér gyereket? Ti normálisak vagytok? 4 évig neveltek egy gyereket és simán megszűnik embernek lenni a szemetekben, csak azért mert nem tőletek fogant... Az ilyen ember szerintem nem sokkal több, mint valaki aki félre lép és esetleg teherbe esik, sőt...
Elmondtam azt is hogy a megcsalás és hazudozás ocsmány dolog, nem a nőt mentegetem. De ha kérdező lezárja a kapcsolatot egy 4 éve történt eset után úgy, hogy lehet hogy a kapcsolatuk mostani helyzete jó, akkor mi alapján akarjátok megmondani hogy jobb lesz neki?
"mire reggel hazaérsz nem akarod ott látni a házadban"
Attól függ, kié a ház. Csak nehogy az asszony mondjon ilyet:)
"Figyelj.
Nem tudsz te sok mindent. A gyereket hagyd ki ebből. Nem a gyerek lesz az ami miatt egyben fognak maradni. Hidd el hogy itt nem a gyereken a hangsúly. Ebbe nem megyek bele most.
A nő nem becsülte meg a kérdezőt. Szerinted ez helyes? És nem is mondta el..:(
F"
Eszem ágában sincs kihagyni a gyereket ebből, nagyon is fontos szempont. Egy szempont a sok közül, ahogyan le is írtam. A nő nem becsülte meg a kérdezőt igen. Egyáltalán nem tartom helyesnek, ahogy ezt is leírtam. És végül elmondta, bár ha nem mondta volna el és máshogy derült volna ki, az se változtatná meg nagy mértékben a véleményemet, bár mégjobban elítélném a nőt.
Mondhatod hogy nem tudok sok mindent, de lehet hogy többet tudok mint te. Az élet sok ember számára nyomorúságos egy társ nélkül, ha a kérdező kapcsolata a történtektől függetlenül jó, akkor szerintem ti vagytok eltévedve ha nyíltan kijelentitek hogy az elválás egyértelműen a helyes út... Ennyi a véleményem.
Ha a kapcsolat se jó és kérdező úgy érzi hogy tud más, jó társat találni akkor értem. De csak a történtek miatt én meggondolnám a dolgot többször is.
Mi, feleségek, az ilyesmit csak úgy "közöljük" 4 év után. Aham.
40/N
+1 Tipikus kamu...
19, minek apasági ha ő nevelte három éven át? Nyomorult.
Kérdező. Válj el ha akarsz, de az a gyermekednek nem tenne jót. Várd meg amíg 6-7 éves nem lesz. Utána ráérsz költözni, addig meg kereshetsz magadnak alkalmas partnert. De azt javaslom gondolt át, hogy válni akarsz-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!