Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Feleségem közölte velem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségem közölte velem, hogy 4 éve megcsalt, és a 3 éves gyerekünknek nagy valószínűséggel nem én vagyok az apja. Mit tegyek, hogy ne vessen szét az ideg?

Figyelt kérdés
Azon túl hogy beadom a válópert.
2021. jún. 26. 14:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
76%
Ööö 4es, az megvan, hogy a nő 4 éven keresztül minden nap hazudott a másik arcába? Felcsináltatta magát egy másik palival és a kérdezőhöz vitte a kakukkfiókáját. Első benyomásra szarul hangzik??? Más gyerekét nevelni sajátomként évekig??? Hát te nagyon megengedő ember lehetsz. Ezek után azt nem hinném el neki, amit kérdezne, látni nem bírnám, nemhogy együtt élni vele. Hát ez mennyire gusztustalan patkány dolog már? És ezt nőként írom. A gyereket nagyon sajnálom, ő nem tehet róla, hogy ekkora gyökér útszéli az anyja.
2021. jún. 26. 15:09
 12/22 anonim ***** válasza:
73%
11 vagyok és a válaszom a 8-nak ment, elnézést.
2021. jún. 26. 15:10
 13/22 anonim ***** válasza:
73%

Mi, feleségek, az ilyesmit csak úgy "közöljük" 4 év után. Aham.

40/N

2021. jún. 26. 15:55
 14/22 anonim ***** válasza:
68%

#8-as vagyok. Nem tudom hogy miből gondolta bárki is hogy nő vagyok de mindegy :D

"A jó életbe már ilyet ideírni. Fuh. Ide ne merj írni mégegyszer"

He? Normálisan fejeztem ki a véleményem, moderáld magad. Senki nem vagy ahhoz, hogy megmondd nekem hogy hová írjak.

És azt sem értem hogy miért olyan hűde fontos hogy a gyerek szeretete szempontjából hogy kitől fogant. Néhányan purdénak, "más kölkének" neveztek egy hús vér gyereket? Ti normálisak vagytok? 4 évig neveltek egy gyereket és simán megszűnik embernek lenni a szemetekben, csak azért mert nem tőletek fogant... Az ilyen ember szerintem nem sokkal több, mint valaki aki félre lép és esetleg teherbe esik, sőt...

Elmondtam azt is hogy a megcsalás és hazudozás ocsmány dolog, nem a nőt mentegetem. De ha kérdező lezárja a kapcsolatot egy 4 éve történt eset után úgy, hogy lehet hogy a kapcsolatuk mostani helyzete jó, akkor mi alapján akarjátok megmondani hogy jobb lesz neki?

2021. jún. 26. 15:59
 15/22 anonim ***** válasza:
68%

"mire reggel hazaérsz nem akarod ott látni a házadban"

Attól függ, kié a ház. Csak nehogy az asszony mondjon ilyet:)

2021. jún. 26. 16:04
 16/22 anonim ***** válasza:
45%

"Figyelj.

Nem tudsz te sok mindent. A gyereket hagyd ki ebből. Nem a gyerek lesz az ami miatt egyben fognak maradni. Hidd el hogy itt nem a gyereken a hangsúly. Ebbe nem megyek bele most.

A nő nem becsülte meg a kérdezőt. Szerinted ez helyes? És nem is mondta el..:(

F"

Eszem ágában sincs kihagyni a gyereket ebből, nagyon is fontos szempont. Egy szempont a sok közül, ahogyan le is írtam. A nő nem becsülte meg a kérdezőt igen. Egyáltalán nem tartom helyesnek, ahogy ezt is leírtam. És végül elmondta, bár ha nem mondta volna el és máshogy derült volna ki, az se változtatná meg nagy mértékben a véleményemet, bár mégjobban elítélném a nőt.

Mondhatod hogy nem tudok sok mindent, de lehet hogy többet tudok mint te. Az élet sok ember számára nyomorúságos egy társ nélkül, ha a kérdező kapcsolata a történtektől függetlenül jó, akkor szerintem ti vagytok eltévedve ha nyíltan kijelentitek hogy az elválás egyértelműen a helyes út... Ennyi a véleményem.

Ha a kapcsolat se jó és kérdező úgy érzi hogy tud más, jó társat találni akkor értem. De csak a történtek miatt én meggondolnám a dolgot többször is.

2021. jún. 26. 16:11
 17/22 anonim ***** válasza:
20%
Kamu...és nem azért írom, mert nem történik ilyen a való életben. Ha valóban megtörtént volna, többet írt volna a kérdező...
2021. jún. 26. 18:02
 18/22 anonim ***** válasza:
63%

Mi, feleségek, az ilyesmit csak úgy "közöljük" 4 év után. Aham.

40/N

+1 Tipikus kamu...

2021. jún. 26. 18:03
 19/22 anonim ***** válasza:
26%
Na és mi van, ha mégis tiéd a gyerek? Vagy ha nem szexeltetek akkoriban, akkor nem volt gyanús, hogy mitől lett terhes? Ebből is látszik, hogy kamu. Először apasági vizsgálatot csináltatnál, ha igaz lenne.
2021. jún. 27. 00:13
 20/22 anonim ***** válasza:
13%

19, minek apasági ha ő nevelte három éven át? Nyomorult.

Kérdező. Válj el ha akarsz, de az a gyermekednek nem tenne jót. Várd meg amíg 6-7 éves nem lesz. Utána ráérsz költözni, addig meg kereshetsz magadnak alkalmas partnert. De azt javaslom gondolt át, hogy válni akarsz-e.

2021. jún. 27. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!