Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem közölte velem, hogy 4 éve megcsalt, és a 3 éves gyerekünknek nagy valószínűséggel nem én vagyok az apja. Mit tegyek, hogy ne vessen szét az ideg?
Szerintem ez a kérdés kamu..
Megértem hogy unatkozol de ennyire.
Ilyen esetben szerintem nem ide írkálnál,
Vagy ha mégis akkor neked nem túl sok szürkeállományod van.
Ebben az esetben mit tehetnél?
Nőt nem verünk meg, egy.
Talán veled voltak bajok? Nem vagy elég jó? Iszol?
Dns teszt?
Szereted a gyereket?
Akkor gondolj rá, hogy ő mit fog érezni. Beszéljétek meg, es próbáld meg elfogadni.
Én is igy jártam ☹️
Megbocsájtottam neki felneveltem a gyereket, de semennyire nem hasonlít rám. Ilyen az élet,azóta cuckold is lettem.
Feltételezve, hogy a kérdés nem kamu:
A dolog 4 éve történt. Megértem a csalódottságod, de szerintem aludj rá néhányat. Mit ad neked a kapcsolatotok a jelenlegi életedben? Ha kompatibilisek vagytok és jól kijöttök egymással akkor hosszabb távon könnyen lehet hogy boldogabb életre tudnál majd visszatekinteni ha nem váltok el.
Maga a megcsalás nagyon megalázó érzés, ha nem a tiéd a gyerek, az méginkább. De gondold át másik szemszögből is. Az hogy nem a "tiéd" a gyerek annyit jelent hogy nem a te DNS-edből származik, ennyit és nem többet. Első benyomásra szarul hangozhat, de te voltál az aki egész eddigi életében nevelted és akit a gyerek az apjának tekint. Ha engem kérdezel, akkor ez inkább jelenti az apaságot, mint az hogy kitől fogant. Gondolj a gyerekre is akinek nyilván optimálisabb ha a család egyben marad.
Plusz a feleséged őszinte volt veled és elmondta, még ha akkor durván át is vert. Ha elválsz, koránt sem biztos hogy találsz olyat, aki megfelelő hozzád.
És nem a feleséged mentegetem, a megcsalás ocsmány dolog. A te érdekedben mondom, hogy gondold át még egyszer.
#8. Figyelj.
Nem tudsz te sok mindent. A gyereket hagyd ki ebből. Nem a gyerek lesz az ami miatt egyben fognak maradni. Hidd el hogy itt nem a gyereken a hangsúly. Ebbe nem megyek bele most.
A nő nem becsülte meg a kérdezőt. Szerinted ez helyes? És nem is mondta el..:(
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!