Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Feleségem közölte velem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségem közölte velem, hogy 4 éve megcsalt, és a 3 éves gyerekünknek nagy valószínűséggel nem én vagyok az apja. Mit tegyek, hogy ne vessen szét az ideg?

Figyelt kérdés
Azon túl hogy beadom a válópert.
2021. jún. 26. 14:44
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
32%

Szerintem ez a kérdés kamu..

Megértem hogy unatkozol de ennyire.

Ilyen esetben szerintem nem ide írkálnál,

Vagy ha mégis akkor neked nem túl sok szürkeállományod van.

Ebben az esetben mit tehetnél?

Nőt nem verünk meg, egy.

Talán veled voltak bajok? Nem vagy elég jó? Iszol?

Dns teszt?

2021. jún. 26. 14:47
 2/22 anonim válasza:
85%
Örülj,hogy nem kell majd gyerektartás fizetned a válás után.
2021. jún. 26. 14:48
 3/22 anonim válasza:
25%

Szereted a gyereket?

Akkor gondolj rá, hogy ő mit fog érezni. Beszéljétek meg, es próbáld meg elfogadni.

2021. jún. 26. 14:48
 4/22 anonim ***** válasza:
27%
Menj el a haverokkal egy berúgós éjszakai pecázásra. Előtte közöld az asszonnyal hogy mire reggel hazaérsz nem akarod ott látni a házadban. Vigye a purdét is ahová akarja. Hétfőre meg írassál szabadságot és menj el egy fullos prostihoz. Hétköznap jobb a felhozatal mint hétvégén. Ha tiszta fejjel átgondolod a helyzetet akkor rá fogsz jönni hogy még mindig jobb hogy így alakult mintha a te pénzeden kellett volna felnevelni valaki másnak a gyerekét miközben az asszony végig hülyére vett volna. Ez van, a nőkkel nagyon vigyázni kell, gátlástalan, ösztönvezérelt, számító rohadékokba botlani mindenfelé. Tedd most egy kicsit takarékra a nőtémát és koncentrálj más dolgokra egy darabig.
2021. jún. 26. 14:54
 5/22 anonim válasza:
23%
Nem tudom vagy ússz egyet, vagy igyál egy jó hideg sört, de én óvatos lennék tudom hogy drága és időigényes az eljárás de nem tudhatjuk miért így közölte és mi volt az előzmény, és mi a célja ezzel, az hogy elszakítson a gyerektől, (csak találgatok). Fura hogy miért most jött elő ezzel és ő még is miért biztos abban hogy a gyerek nála maradhat? Bocsánat remélem semmi rosszindulatút nem írtam csak kevés az információ de én ha javasolhatok valamit hirtelen ne dönts, nekem gyakran az jött be hogy aludtam rá egyet akár jó akár rossz dolog történt velem. Amúgy meg max meg kell előlegezni a vizsgálat összegét de ez sem biztos, és a végén a pernyertes/vesztes helyzettől függ hogy kinek kell fizetnie. Azért jó lenne ha valaki elmondaná a feleségednek hogy ha a bíróság előtt nem mond igazat mert őt is ki fogják kérdezni hogy mikor és hogy is történt a megcsalás akkor annak még büntetőjogi következményei is lehetnek.
2021. jún. 26. 14:54
 6/22 anonim válasza:
24%

Én is igy jártam ☹️

Megbocsájtottam neki felneveltem a gyereket, de semennyire nem hasonlít rám. Ilyen az élet,azóta cuckold is lettem.

2021. jún. 26. 14:57
 7/22 anonim ***** válasza:
24%
Miért vallotta volna be?
2021. jún. 26. 14:59
 8/22 anonim ***** válasza:
28%

Feltételezve, hogy a kérdés nem kamu:

A dolog 4 éve történt. Megértem a csalódottságod, de szerintem aludj rá néhányat. Mit ad neked a kapcsolatotok a jelenlegi életedben? Ha kompatibilisek vagytok és jól kijöttök egymással akkor hosszabb távon könnyen lehet hogy boldogabb életre tudnál majd visszatekinteni ha nem váltok el.

Maga a megcsalás nagyon megalázó érzés, ha nem a tiéd a gyerek, az méginkább. De gondold át másik szemszögből is. Az hogy nem a "tiéd" a gyerek annyit jelent hogy nem a te DNS-edből származik, ennyit és nem többet. Első benyomásra szarul hangozhat, de te voltál az aki egész eddigi életében nevelted és akit a gyerek az apjának tekint. Ha engem kérdezel, akkor ez inkább jelenti az apaságot, mint az hogy kitől fogant. Gondolj a gyerekre is akinek nyilván optimálisabb ha a család egyben marad.

Plusz a feleséged őszinte volt veled és elmondta, még ha akkor durván át is vert. Ha elválsz, koránt sem biztos hogy találsz olyat, aki megfelelő hozzád.

És nem a feleséged mentegetem, a megcsalás ocsmány dolog. A te érdekedben mondom, hogy gondold át még egyszer.

2021. jún. 26. 15:00
 9/22 anonim ***** válasza:
40%
Hányingerem van ettőla #8 válaszoló nőtől. Nevelvessed te másnak a kölkét hazugságban élve!!!! A jó életbe már ilyet ideírni. Fuh. Ide ne merj írni mégegyszer
2021. jún. 26. 15:03
 10/22 anonim válasza:
77%

#8. Figyelj.

Nem tudsz te sok mindent. A gyereket hagyd ki ebből. Nem a gyerek lesz az ami miatt egyben fognak maradni. Hidd el hogy itt nem a gyereken a hangsúly. Ebbe nem megyek bele most.

A nő nem becsülte meg a kérdezőt. Szerinted ez helyes? És nem is mondta el..:(

F

2021. jún. 26. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!