Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 1,5 éves kapcsolatban egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1,5 éves kapcsolatban egy nő miért lép félre?

Figyelt kérdés
Nem laknak együtt, de minden hétvégén együtt van a pasijával, illetve hétköznap is 2-3 napot együtt töltenek, rendszeresen telefonálnak, irogatnak egymásnak, mégis a csajjal amolyan barátság extrákkal kapcsolatban vagyok. Mikor rákérdeztem, hogy rám mégis mi szükség van ha a párját szereti, meg szex is van rendszeresen? Akkor csak azt mondta, hogy én figyelmesebb vagyok az ágyban mint a pasija, mert ő az utóbbi időben túlságosan önző lett. Viszont szakítani meg nem akar vele, pedig a pasi 42 évesen egy mamahoteles lúzer, mi viszont kapcsolatot meg nem tervezünk egymással.
2021. jún. 22. 21:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
55%

10.

Nem tudom, de mivel nem vagyok homár nem is érdekel.

2021. jún. 22. 23:59
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, a férfiak többsége is "ilyen" aki meg csúnya és nem kell senkinek, azért sír hogy ilyen lehessen.

Lást a kérdezőt: szeretőzik és nem érti, a szeretője miért szeretőzik.

2021. jún. 23. 08:29
 13/19 A kérdező kommentje:

"Lást a kérdezőt: szeretőzik és nem érti, a szeretője miért szeretőzik."

Igen, csak míg én a barátnőmmel alig találkozom, jó ha egy héten egyszer, sőt telefonon se nagyon beszélünk. Addig ők azért a hét nagyrészét együtt töltik, meg láttam őket találkozni, és a csaj ugrott a pasi nyakába, mégis megcsalja.

2021. jún. 23. 09:18
 14/19 anonim ***** válasza:

Kérdezted már, hogy lenne-e veled? Mindketten kiléptek a kapcsolatból és együtt lesztek.

Nem mintha egy ilyen kapcsolatnak sok jövőt jósolnék alapból, de van, akiknek bejön. Szóval esely az van.

2021. jún. 23. 11:12
 15/19 A kérdező kommentje:

4-es hozzászólásban írtam, hogy komolyabb kapcsolatra miért nem jönnék össze vele.

Ő egyébként pedzegette a dolgot, egy időre külön voltak ezzel a pasival,

és próbálkozott a társkeresőn, de én akkor is mondtam neki, hogy nem. Pl gyereket szeretne, de én már nem, mivel van két fiam, meg nem bízom benne, mert minden pasiját megcsalta.

2021. jún. 23. 11:51
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

"mert minden pasiját megcsalta"

És ez miért lenne probléma számodra, amikor te is csalod a párodat?

2021. jún. 23. 14:09
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a féreg kritizálja a férget. :-)
2021. jún. 23. 14:17
 18/19 A kérdező kommentje:
#16 Komoly kapcsolatról volt szó, arra nem kellene, függetlenül attól, hogy mindketten megcsalunk valakit. Én meg ebből nem csináltam rendszer sosem, de ő tudtommal a legjobb kapcsolatában sem volt hűséges, akkor pedig kizárt, hogy mellettem megkomolyodna.
2021. jún. 23. 14:40
 19/19 anonim ***** válasza:

9es

tipikus abszolút egysíkú gondolkodásmód, ahol van az idióta férj, meg a lepedőakrobata szerető és kész ennyi

tudod attól még hogy te csak ilyen emberekkel találkoztál, nem jelenti azt hogy minden ember ilyen

2021. jún. 25. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!