Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1,5 éves kapcsolatban egy nő miért lép félre?
10.
Nem tudom, de mivel nem vagyok homár nem is érdekel.
Nyugi, a férfiak többsége is "ilyen" aki meg csúnya és nem kell senkinek, azért sír hogy ilyen lehessen.
Lást a kérdezőt: szeretőzik és nem érti, a szeretője miért szeretőzik.
"Lást a kérdezőt: szeretőzik és nem érti, a szeretője miért szeretőzik."
Igen, csak míg én a barátnőmmel alig találkozom, jó ha egy héten egyszer, sőt telefonon se nagyon beszélünk. Addig ők azért a hét nagyrészét együtt töltik, meg láttam őket találkozni, és a csaj ugrott a pasi nyakába, mégis megcsalja.
Kérdezted már, hogy lenne-e veled? Mindketten kiléptek a kapcsolatból és együtt lesztek.
Nem mintha egy ilyen kapcsolatnak sok jövőt jósolnék alapból, de van, akiknek bejön. Szóval esely az van.
4-es hozzászólásban írtam, hogy komolyabb kapcsolatra miért nem jönnék össze vele.
Ő egyébként pedzegette a dolgot, egy időre külön voltak ezzel a pasival,
és próbálkozott a társkeresőn, de én akkor is mondtam neki, hogy nem. Pl gyereket szeretne, de én már nem, mivel van két fiam, meg nem bízom benne, mert minden pasiját megcsalta.
"mert minden pasiját megcsalta"
És ez miért lenne probléma számodra, amikor te is csalod a párodat?
9es
tipikus abszolút egysíkú gondolkodásmód, ahol van az idióta férj, meg a lepedőakrobata szerető és kész ennyi
tudod attól még hogy te csak ilyen emberekkel találkoztál, nem jelenti azt hogy minden ember ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!