Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert a szeretot kell utalni? Nem o csalt meg, hanem a parod. A szeretonek mi koze ehhez?
8as, nem a nőt minősíti! Komolyan nem tudod elképzelni, hogy azt mondta mondjuk az exed, hogy te fikázod az új nőt, mindennek lehordod, ismerősök előtt hülyének állítod be, meg fenyegeted, hogy majd egyszer elkapod, meg hogy ő egy vesztes, meg ilyenek? Meg hogy mindent meg fogsz tenni azért, hogy a kapcsolatuk tönkremenjen? Meg hogy esetleg te zaklatod az exed, hogy dugjatok már kicsit, meg ilyenek? Mert szerintem rohadtul ez a helyzet, ez pedig minden jóérzésű embert kiakasztana!
Az exed egy szrkavaró, a semmiért senki sem fog neked ugrani! Félelemből teszi, ugyanis te nem tudod, miket hord össze az exed a hátad mögött rólad!
Már bocsássál meg, de HA esetleg össze is jönnék ezeknek a tudatában egy görénnyel, aki azt állítja nekem, hogy az ex áskálódik, netán zaklatja őt, akkor kiszállnék ebből az édeshármasból! Nem az exnek uranék neki. Lehord mindennek ismerősöknek meg stb? Hagyjuk már ezt a hülye dumát. Akkor szólnak az ismerősök, hogy figyi, kavar a hátad mögött a pasid exe. Amíg erre nincs bizonyíték, csak a pali állít valamit, aminek 0 valóságalapja van, addig milyen alapon áll belém? Mert hogy olyan képeket biztosan nem tudott mutatni, hogy én vagy az exemnek, vagy bárki másnak én ismeretlenül elhordanám őt, sem olyat, hogy nyomulnék az exemre, ellentétben vele. Mert én bizony tudnék mutogatni képeket arról, hogy hány kamu profilja van letiltva, hány számról zaklatott, hogy szexre invitált, hogy megbánó üzeneteket küldözgetett.
Úgyhogy nem, 0 bizonyítékkal a kezemben nem esnék neki egy vadidegennek, akinek az egyetlen bűne, hogy a pasim átb@szott exe.
Úgyhogy igenis minősíti a nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!