Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl?
Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt, eddig felhőtlen volt a kapcsolatunk azonban ez most megingott bennem. Szombaton ejszakas voltam, a baratnom mondta hogy elmegy ismeroseinkel bulizni mondtam hogy menjen csak vigyázzon magára. Hajnalba azonban küldott egy képet amin egy sráccal volt, akivel én még egyszer találkoztam tehat nem is ismerem szinte. Ez nagyon furcsa volt de azt mondta hogy csak egy képet csinaltak mas nem tortent. Masnap amig zuhanyzott beleneztem a telefonjaba es lattam messengeren beszeltek is azota, volt meg egy kep amit a lakasunkba csinaltak es a parom a srac pulcsiaba volt, a kep alatt irta a srac hogy torold ki ... megne lassa. Ezek utan kiakadtam, a parom azt mondja hogy feljottek egy felorara de szinte vegig kint ultek az erkelyen ultek ahol barki lathatja oket es nem tortent semmi mas. Mondtam neki hogy csalodtam benne de vegeredmenybe megbocsaktottam neki. Viszont azota se tudom eldonteni hogy ennyibe kellett volna hagynom csak, ez mennyire szamit megcsalasnak? Hiszen senki sem tudja mitortent valojaba, magatol meg else mondta volna.2021. jún. 21. 10:18
11/15 anonim válasza:
"Nem mondom el, hogy megcsaltalak, mert te olyan féltékeny típus vagy"
Ez aztán a kapcsolat...
Nem, ez nálam egyáltalán nem fér bele, ez az alapvető tisztelet hiánya. Ha volt megcsalás, ha nem.
12/15 anonim válasza:
A nődet szépen megpakolták, te meg itt játszod a "megbocsátós" figurát. :D Alap hogy szakítás lenne, ne röhögtess.
13/15 anonim válasza:
Nem tudom hogyan kepzeled el a kapcsolatot, de leriom, hatha tudod vizualizalni. Amikor te kapcsolatba kerulsz valakivel, akkor meghuztok egyutt egy kozos kort magatok kore. Ezeket ugy hivjak, hogy hatarok. Amikor egyedul elsz, akkor is vannak hatarok, azok a torvenyek, tarsadalmi okolszabalyok stb. Vannak akik ezeket is tullepik meg feszegetik, na oket nem nagyon szoktak kedvelni. Namost parkapcsolatban ezek a korok joval szukebbek. Nemcsak azert, mert kettotoknel mashol vannak a hatarok es mindig a szukebb ervenyesul, hanem mar alaban a parkapcsolat is leszukiti egy csomo helyen. Na most a leanyzo ugy atlepte az egeszet, hogy csak na. Mar az is gaz, hogy titkolozik, a pulover kulon gaz, az igeden a lakasodban meg ultragaz. Teljesen mindegy, hogy megcsalt-e vagy sem. Neki ez a kapcsolat semmit nem jelent. Ha kidobod 2 het mulva, mar alanyi jogon jarkal a kedves ismoros pulovereben. Teged hulyenek neznek es nem tisztelnek. A kapcsolatodat sem tiszteli se a baratnod, se a puloveres fiuja. Ezeken te nem tudsz valtoztatni. A te dolgod, hogyan dontesz, de ilyen no nekem nem kene, az tuti.
14/15 anonim válasza:
Megcsal ez a nő, egyértelmű. Ne hülyítsd már magad.
15/15 anonim válasza:
Persze, nem mondja el, mert féltékeny típus vagy, de azért küld egy képet kettőjükről. Teljesen hülyére vesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!