Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van olyan pasi, aki ilyet tesz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan pasi, aki ilyet tesz?

Figyelt kérdés

Hogy reggel 8-9, vagyis korai reggeli órákban látogatja a titkos kapcsolatát?

És ha igen, miért reggel?

Van kedve reggel szexelni, futni máshova korán, nem kémyelmetlen ez?

Vagy ezt csak prostik vállalják, a reggeli órákat ?

2021. jún. 21. 09:22
 1/8 anonim ***** válasza:
85%

Simán,a férjem is akkor ment házhoz a ribijéhez...Időbeosztás

kérdése...

2021. jún. 21. 09:26
 2/8 anonim ***** válasza:
49%
Persze, reggel 7 kor is jött hozzám. Délben is, este is. 🤣🤣🤣
2021. jún. 21. 09:36
 3/8 A kérdező kommentje:
2 es te a fix szeretője voltál? Házas volt?
2021. jún. 21. 09:37
 4/8 anonim ***** válasza:
54%
Igen.
2021. jún. 21. 09:38
 5/8 anonim ***** válasza:
32%
Igen, az 1 is hiába ribizli le a nőt. Attól a férje félre mászkál. Én nem akartam semmi komolyan, fiatal voltam, amire kellett jó volt. Aztán vége lett mert válni akart, és én köszönöm nem kértem abból, higy gyerekek meg egy indulatos ex.
2021. jún. 21. 09:40
 6/8 anonim ***** válasza:
91%
Recepciós voltam, jöttek dugni reggel, ebédidőben stb. Volt aki 20 éve ugyanazzal a novel(titkarnoje volt). Minden hétfőn, szerdán pontban ebédidőben jöttek. Mindkettő hazas volt. Meglepodnetek, hiyg mennyi 50es pár van, akik szeretők.
2021. jún. 21. 09:44
 7/8 anonim ***** válasza:
95%
persze, hogy jott reggel is, amikot epp ideje volt es ugy tudta alakitani. a szeretoi viszony errol szol.
2021. jún. 21. 09:58
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

6-os. Osztom a tapasztalatodat, nálunk is ez ment! :D 40-50-es korosztály futószalagon adta a kilincset egymásnak, mindenki tudta hogy jött a pasas a szeretőjével, vagy jött a nő a titkos hódolójával. Voltak akik kezdők voltak, és elkezdék magyarázni hog üzleti úton vannak... :D De nekünk tök mindegy volt, ezzel árulták el magukat már az elején.

Beszélgettünk is róla, hogy mennyi olyan házasság lehet az országban, ahol sz*r a szexuális élet otthon, és így próbálják túlélni.

2021. jún. 21. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!