Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mennyire számít komoly megcsalásnak?
Figyelt kérdés
Párommal most nincsen túl sok időnk egymásra, sokszor fáradt, kicsi gyerekeink vannak. Már régóta van egy csaj az életembe, akivel ismerjük egymást több mint 10 éve. Össze szoktunk járogatni csak szex céljából. Amióta párkapcsolatban élek, azóta nem voltam vele. De most évek után újra jelentkezett. Lekoptattam, de véletlenül összefutottunk az utcán és nem tudtam kiverni a fejemből. Nem éppen józan állapotomban ráírtam, találkoztunk, volt egy gyors szex, gumival. Állva csináltuk, gyorsan hátulról beraktam a p.ncijába, megd.gtam aztán ennyi volt. Mindegyikünk ment utána a dolgára. Még nem történt velem ilyen, számítottam rá hogy bűntudatom lesz, de nem érzek a dolog miatta bűntudatot. 42/F2021. jún. 20. 21:14
12/12 anonim válasza:
#11 De akkor el lehet válni. Akárhány éve nincs szex, lehet egyenes gerinccel, korrekt módon intézni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!