Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek ez mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mennyire számít komoly megcsalásnak?

Figyelt kérdés
Párommal most nincsen túl sok időnk egymásra, sokszor fáradt, kicsi gyerekeink vannak. Már régóta van egy csaj az életembe, akivel ismerjük egymást több mint 10 éve. Össze szoktunk járogatni csak szex céljából. Amióta párkapcsolatban élek, azóta nem voltam vele. De most évek után újra jelentkezett. Lekoptattam, de véletlenül összefutottunk az utcán és nem tudtam kiverni a fejemből. Nem éppen józan állapotomban ráírtam, találkoztunk, volt egy gyors szex, gumival. Állva csináltuk, gyorsan hátulról beraktam a p.ncijába, megd.gtam aztán ennyi volt. Mindegyikünk ment utána a dolgára. Még nem történt velem ilyen, számítottam rá hogy bűntudatom lesz, de nem érzek a dolog miatta bűntudatot. 42/F

2021. jún. 20. 21:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Ennél komolyabb nem létezik. Az, hogy gumival, gyorsan, hátulról, az nem mentség.
2021. jún. 20. 21:17
 2/12 anonim ***** válasza:
93%

Ez nem komoly megcsalás. Bárkivel megeshet, hogy csak becsusszan a farka egy random pin*ba. Sőt ha két percen belül volt, akkor nem is számít szexnek se.

Valami ilyesmi lenne az optimális válasz a kis világodban, ahol tök oké amit tettél?

Az igazság az, hogy jó nagy patkány vagy. Nem, hogy segítenél inkább a gyerekkel, hogy több időtök legyen egymásra. Szánalmas vagy.

2021. jún. 20. 21:20
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
Pont annyira mintha 2 órát dugtok. Kérdezd meg a nejed nála hol a határ...
2021. jún. 20. 21:27
 4/12 anonim ***** válasza:
90%

Legközelebb próbáld a nehezebb utat választani.Pl. segíts a párodnak be,amibe csak tudsz,hogy vegyél le terhet a válláról...ezáltal több ideje és energiája marad rád,veled lenni,esetleg szexelni.És talán ha látja az erőfeszítéseidet,akkor a kedve is megjön hozzá.

Persze sokaknak egyszerűbb felhajtani egy másik nőt....szerintem legyen is bűntudatod!Nem csak a párodat csaltad meg,hanem a gyermekeid anyját.Arra a rövid időre hátat fordítottál a családodnak!

Tanulj belőle!

2021. jún. 20. 21:48
 5/12 anonim ***** válasza:
83%
Elszomorít mikor ilyeneket olvasok :( szeretnék párkapcsolatot de annyi megcsalás megy már manapság hogy egyszerűen nem tudok bízni egy pasiban sem. Engem is megcsaltak. Lényegtelen hogy 2 perces menet és nem mentség a pia. Miért kell ilyennek lennie az embereknek? :( miért jó fájdalmat okozni a másiknak?
2021. jún. 20. 22:07
 6/12 anonim ***** válasza:
93%
Te mennyire éreznéd komoly megcsalásnak, ha a feleségedet gyorsan megdugná valaki állva, gumiban, hátulról? Na, pont annyira megcsalás.
2021. jún. 20. 22:48
 7/12 anonim ***** válasza:
88%
Hát figyi, nem tudom. Asszony mit szólt? Ha nem mondtad el neki, akkor annak oka van, és te is tudod a választ, csak játdzod a hülyét 🤷‍♀️
2021. jún. 20. 22:58
 8/12 anonim ***** válasza:
26%

Ne mond el neki. Sosem tudja meg. Te meg ha lelkiismeret gondod van ne csinálj többet ilyet. Ez nem a lelkis emberek műfaja.

.

2021. jún. 20. 23:22
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben eltennem a konyhaban a keseket, amikor kozlod vele, hogy mit tettel, mert lehet, hogy komoly kovetkezmenyei lennenek, ha elotte kirakod oket szep sorban az asztalra. Lehet futas kozben hatulrol kapnad, utana mar nem lenne ennyire oszinte a mosolyod.
2021. jún. 21. 01:47
 10/12 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..

Ő ihlette, vagy tényleg ennyire hülyék vagytok?

2021. jún. 21. 04:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!