Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért csapott be?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csapott be?

Figyelt kérdés

2 évet hazudott a barátom, minden jel arra mutatott, hogy komolyan gondolja a kapcsolatot, pedig en nem is voltam biztos abban, az elején, hogy akarok e kapcsolatot vele, de abszolút rávett, nagyon sokat érvelt, hogy neki elképzelhetetlen a laza kapcsolat, neki házasság kell, stb

Szavak és tettek összhangban voltak nála, minden idönket együtt töltöttük, nem kódolta a mobilját, asztalon hagyta mindig, teljesen transzparens viselkedése volt, nem volt okom gyanakodni.

Kiharcolta, hogy kürtöljük szét, hogy eljegyeztük egymást, rögtön kirakta instara, facebookra, nagyon büszke volt rám.

Ehhez képest, mégis megtudtam, hogy megcsal, mikor én anyámat látogatom, azalatt a pár óra alatt, nem is új növel, hanem egy régebbi szeretöjével, akivel nem is hagyta abba a kapcsolatot és aki elöttem is megvolt. Lehet több nö is van a dologban, nemcsak egy.

Nincs vagyonom, hogy a penzem miatt legyen velem, nem értem mi értelme volt, hogy ragaszkodjon ennyire hozzám amikor arra / azokra is igényt tartott?

Mi lehet egy ilyennek a fejében?

Mindent tagad.

2021. jún. 15. 22:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Annyira hülyék vagytok ti nők hogy az fájdalom.

Falra mászok amikor ezt olyan bonyolult dolognak állítjátok be. Kis alkalmi szex, kis újdonság kész. Érzelem nincs benne.

2021. jún. 18. 10:52
 12/13 A kérdező kommentje:
Ki az alkalmi szex, én?
2021. jún. 18. 11:08
 13/13 anonim ***** válasza:
Jézusom… na erről beszélek. A sötétség.
2021. jún. 18. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!