Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért esik ennyire rosszul,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért esik ennyire rosszul, hogy mégsem akar engem?

Figyelt kérdés
Még tavaly ősszel elkezdett közeledni felém egy férfi, akit eleinte próbáltam lerázni magamról (lévén, hogy mindkettőnknek van házastársa és gyerekei), de aztán végül csak megfogott a stílusa, arról nem is beszélve, hogy brutál vonzó férfi a számomra. Mire végre beadtam volna a derekam, addigra azt mondta, hogy jobb, ha nem lesz köztünk semmi, mert fél az érzelmektől. Tényleg egyáltalán nem is volt semmi, nem is találkoztunk a munkahelyen kívül, csak írogattunk egymásnak. Most tök rosszul érzem magam emiatt, mert hiányzik, hogy keressük egymást, és nem tudom hova tenni ezt a "nem kellek érzést". Szánalmas, de néha ráírok, pedig tudom, hogy nem kellene. De nem értem, hogy mi történt, hogy az elején még nagyon akart, most meg azt érzem, hogy a terhére vagyok.
2021. jún. 11. 11:33
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

19-es ne haragudj, elbambultam, azért nyomódott be a gomb, hogy nem hasznos a válasz. :(

Ti kibírjátok, hogy ne keressétek a férfit?

Hogy lehet ezt kibírni, mikor egész nap a telefonomat figyelem, hogy írt e.

Egyébként mire már tudnám tök lazán kezelni ezt a dolgot, addigra újra megjelenik a munkahelyemen (egy másik cégtől jön) és újra felfordítja a világomat.

Ez tényleg tuti valami önbizalomhiányos dolog nálam is.

2021. jún. 12. 07:59
 22/29 anonim ***** válasza:
Birom hogy ne írjak de nagyon nehezen. Én július elején megyek leltározni ő a raktárvezető. Nem tudom hogy fogom kibírni. Amúgy én felkerestem egy mentálhigiénés szakembert. Még csak egyszer voltam nála de már jobb. Szerintem az ő segitségével fogok kikeveredni ebből
2021. jún. 12. 08:27
 23/29 anonim ***** válasza:
Ezt úgy tudod kompenzálni hogy keresel valaki mást.
2021. jún. 14. 20:57
 24/29 anonim ***** válasza:

Velem egy HI csinálta ezt.:DDD

Felejtsétek el az ilyeneket! Nem mondom, csúnya dolog a megcsalás, de itt többről van szó. Ezek a foglalt házas férfiak, akik szórakoznak más nők érzéseivel, csak unatkoznak. Nem kellettem én se neki még egy menetre se, de éveken át nem engedett el. Amikor már majdnem túlléptem, mert lett valakim, akkor képes volt 1,5 év szünet után lerohanni és előadni a hősszerelmest, hogy aztán megint meggondolja magát, én meg kezdhessek 1,5 év gyógyulási folyamatot elölről.

Egy percig se voltam neki fontos. Az egész róla szólt.

Színt vitt a beszürkült házasságába az egész, kellett neki a rajongásom, de valójában én nem kellettem egy menetre sem.

Ez nem szimpla vívódás, az nem így néz ki, ebben biztos vagyok.

2021. jún. 15. 20:43
 25/29 A kérdező kommentje:
Egyébként tök jó, hogy ilyeneket írtok nekem, mert ez segít abban, hogy ne gondoljak arra, hogy mennyire jó ember, hogy nem lenne képes félrelépni.
2021. jún. 15. 20:53
 26/29 anonim ***** válasza:
25-ös, ha az segít, az én lovagom mással simán félrelépett. Velem nem volt hajlandó. Szóval ez nem erkölcsi vívódás náluk, egy másik helyen eléggé kifejtettem, mi alapján szelektálják a nőket csak szexre alkalmas nőkre és alkalmatlanokra. Ha megtalálom, belinkelem, de tudnék mesélni...
2021. jún. 15. 20:58
 27/29 anonim ***** válasza:
2021. jún. 15. 21:00
 28/29 A kérdező kommentje:
Úgy látom jó páran vagyunk így. :(
2021. jún. 15. 21:05
 29/29 anonim ***** válasza:

Azért, mert szerintem ennek meg van a pszichológiája és egy kiszámítható folyamat.

Nyilván kerülhet porszem a gépezetbe, amitől másként alakul, de a tipikus forgatókönyv ez, amikor a kiszemelt szerelmes lesz és elkezdik becsülni azok, akik csak egy menetet akartak.:D

2021. jún. 15. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!