Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért esik ennyire rosszul, hogy mégsem akar engem?
Figyelt kérdés
Még tavaly ősszel elkezdett közeledni felém egy férfi, akit eleinte próbáltam lerázni magamról (lévén, hogy mindkettőnknek van házastársa és gyerekei), de aztán végül csak megfogott a stílusa, arról nem is beszélve, hogy brutál vonzó férfi a számomra. Mire végre beadtam volna a derekam, addigra azt mondta, hogy jobb, ha nem lesz köztünk semmi, mert fél az érzelmektől. Tényleg egyáltalán nem is volt semmi, nem is találkoztunk a munkahelyen kívül, csak írogattunk egymásnak. Most tök rosszul érzem magam emiatt, mert hiányzik, hogy keressük egymást, és nem tudom hova tenni ezt a "nem kellek érzést". Szánalmas, de néha ráírok, pedig tudom, hogy nem kellene. De nem értem, hogy mi történt, hogy az elején még nagyon akart, most meg azt érzem, hogy a terhére vagyok.
Elcsépelt a nem minden fekete vagy fehér,most jöttél rá,hogy nem éltél míg a párod rendesen félrejárt.
Szerintem neked így se úgy se lesz jó csak,ha tiszta lappal kezdesz,amihez igazán nagy erő és bátorság kell.
2021. jún. 11. 12:40
12/29 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Ennek a férfinek RT a monogramja? Dettó ezt csinálja velem valaki több mint egy éve...... Átérzem.....
2021. jún. 11. 16:19
13/29 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem R.T. a monogramja. Akkor gondolom Te sem tudod kiverni őt a fejedből.
2021. jún. 11. 17:23
14/29 anonim válasza:
Akkor esetleg S.T.?
2021. jún. 11. 19:21
15/29 A kérdező kommentje:
Nem S.T.
2021. jún. 11. 19:34
16/29 anonim válasza:
Ha a te párod is megcsalt téged korábban, nyugodtan lépj félre te is. (Más kérdés, hogy én már az elsőnél kidobtam volna a pasit de mindegy)...
Ha meg ismét érdekes akarsz lenni a faszinak, akkor tűnj el előle pár hétre, ne beszélj vele egyáltalán, tuti elkezdi furdalni a kíváncsiság, hogy miért nem futsz már utána.
2021. jún. 11. 19:42
17/29 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom kedves utolsó. Szerintem nem fog már keresni ez a férfi. Úgy gondolom, hogy talán tényleg nem ilyen megcsalós típus.
2021. jún. 11. 19:47
18/29 anonim válasza:
Kérdező! Én vagyok ennél a posztnál a harmadik aki ebben a csukában jár.
Mi most próbálunk egymásról leszokni.
Úgy gondolom én is, hogy ez csak azért foglalkoztat ennyire engem is, amiért téged, mert jót tesz az önbizalmamnak. Ezért nehéz elengedni. Nálam is 0 önbizalom...
2021. jún. 11. 21:05
19/29 anonim válasza:
12-es vagyok. Nem igazán, de főleg azért mert nem értem miért csinálta amit csinált. Mondjuk ő nem mondta ki konkrétan hogy mégse legyen semmi, de a viselkedése egyértelmű
2021. jún. 11. 21:11
20/29 anonim válasza:
Velem meg egy P.T csinálta,de hála leráztam.Csak az egó miatt volt annak tudtam be.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!